uni-web
Well-Known Member
От: Премахване тотално на ДПС като партия!
Душко, мисля сме говорили за това, аз не влизам в църква вярвам си, че има някаква сила, но не давам пари да спонсорирам мафията наречена РЕЛЕГИЯ. Тези са и те за изтрепване, щото промиват мозъка на хората само и само да се облагодетелстват. Ама онези са още по-лоши те насаждат омраза и жажда за власт и унищожение на всички които не споделят тяхната "вяра".
А и никога няма да им простя РОБСТВОТО, ако ще и с най-добри намерения да са. За мен не е като на Цветанов турско присъствие, а е ТУРСКО РОБСТВО, а тези които са предали ценностите, националността и България, не мога да милея.
Сори, ама така мисля!!!
Душко, мисля сме говорили за това, аз не влизам в църква вярвам си, че има някаква сила, но не давам пари да спонсорирам мафията наречена РЕЛЕГИЯ. Тези са и те за изтрепване, щото промиват мозъка на хората само и само да се облагодетелстват. Ама онези са още по-лоши те насаждат омраза и жажда за власт и унищожение на всички които не споделят тяхната "вяра".
А и никога няма да им простя РОБСТВОТО, ако ще и с най-добри намерения да са. За мен не е като на Цветанов турско присъствие, а е ТУРСКО РОБСТВО, а тези които са предали ценностите, националността и България, не мога да милея.
Сори, ама така мисля!!!
Много сте забавни, ама нямам време да се включа активно в спора.
Ред, всеки религиозен фанатизъм е: първоначално смешен, после страшен и накрая опасен. Аз лично не виждам разлика между историята на това помакинче и тази на много ''ритнати от кон в главата'' последователи на Йехова, адвентисти, евангелисти, па ако щете и кришнари. И да, право е момичето, че и в библията се говори за кръв, отмъщения, кръвосмешения и това доказва, колко е тъпо да бъдеш религиозен.
Глупаво е да използвате темата за радикалния ислям, с цел да насаждате омраза към избирателите на ДПС. Те, в голямата си част са изключително добри, честни и трудолюбиви хора.