Re: Премахват изучаването на Информатика в общообразователните училища-що за малоумие
Нищо лично младите, но като им гледам нивото, не трябва да излизат от училище. Единични са бройките, които имат преспектива, другите са се такова отдзад яката.
И гледам някакви 2-класници с телефони за по 500 лева. Ок, да имаш телефон, няма лошо. Но чак пък толкова. Абе доста разпасана история е вече. Това, че махат информатиката не е такъв голям проблем, колкото това, че са олигофренчета и някои скачат на бой на учителите. И вече малките комплексирани олигота се бият до кръв. Едно време си разменим по 2-3 шамара, сега гледам по новините в болница след сбиване. Но това е възптанието, което простия българин му дава.
Гледам в парка едно недурасляче си хвърля хартийката на земята, а майка му никаква реакция. Това е потенциялно лекенце, което скоро го виждам в панделата. На тоя информатика не му требва. Да си любовница в затвора не искат познания в тази област. А такива, които ще се придобията на място. Мен за такова нещо щяха да ми отлепят главата от раменете, но тук давай. Или както ги наказват в днешно време - взимат им телефона или им скриват плейстейшъна. Аз можех да си играя с нинтендото и по-рано атарите, ако имах успех в даскало. Абе нищо не става.