Защо не му инсталираш един Wordpress?
Пази Боже!
Това никога няма да стане.
Дори не съм го тествал.
По много причини.
За останалите неща:
На времето написах сайта - основната част със снимките, за две седмици. До преди това знаех само, че HTML е някакъв език.
След някой месец разбрах, че писането на сайт е най-елементарната част от един сайт.
Към днешна дата:
Нещата са като при девствена стара мома - тоя не ми харесва, оня има кусур, третия е нисък, а четвъртия е глухоням.
Пробвал съм доста CMS-и, дори един е инсталиран - и зарязан. Нито един не ми харесва. Всички са правени от програмисти, с изкривени представи какво е сайт.
гошо напоследък напипва нещата с AMP, но има още доста път да извърви.
Принцип:
Всеки кадърен инжинер ще ти каже, че една машина работи ли, не се пипа. Сайта продава, а това му е основната цел. Не смятам да го предлагам в конкурса бг-сайт на годината. И не защото е с архаични таблици.
И кръчмата се пълни с още хора с всеки изминат ден - а това е предназначението на един форум.
Успокоение:
Работи се по въпроса. Някои неща са видяли бял ден, на други им предстои, а трети със сигурност ще си останат на харддиска на компа.
Бележка:
Дали ще пиша име и парола, за да вляза в cPanel, или ще пиша име и парола, за да вляза в админ панел на система за управление на сайт, за мен е без разлика.
А и на практика няма кой знае каква разлика, за човек, който знае къде да си муши пръста и къде не.