coolice
Owner
Re: От: Препоръчайте дистрибуция на Linux
новия десктоп си е бозав ... то затова и Linux Mint деривата май набира сила щото много хора който не са му свикнали вместо да търсят опция да го барнат направо го сменят, сложи стария десктоп на убнтуто и Ати то си е много добре за линукс само добави драивера от балончето като те попита или от System Tools >SystemSetting> Additional Drivers имаш си пълнo фунционален Catalyst Админ панел
Бях сложил преди Ubuntu, ама нещо не ми хареса как работи, по-бавно дори и от Уиндоуса, а на стария ми лаптоп съм слагал отново Убунто и работеше в пъти по бързо от Windows-a ама то беше и с една Виста бозава дошъл. Да не би на сегашния ми лаптоп да не работи добре, защото е с видео на ATI ? Бях чел, че май не се разбират, ама викам може да се е оправило вече.
новия десктоп си е бозав ... то затова и Linux Mint деривата май набира сила щото много хора който не са му свикнали вместо да търсят опция да го барнат направо го сменят, сложи стария десктоп на убнтуто и Ати то си е много добре за линукс само добави драивера от балончето като те попита или от System Tools >SystemSetting> Additional Drivers имаш си пълнo фунционален Catalyst Админ панел