pa_lta
Well-Known Member
От: От: Препоръчайте ми онлайн магазин за хранителни стоки
Друг е въпроса, че за да доставяш храна има 'нам си колко разрешителни и изисвания към превозното средство и те едва ли ги имат!
Та ако решиш нещо ще ги ударим с ХЕИ-та РИОКОЗ-и и ако щеш и Бюрото по труда барабар с НАП ще им пратим и са вън! Да не говорим, че сайта им не е чувал за СЕО!
П.П. Ако решиш нещо свиркай! Въпреки, че по-голямата лапаница ще падне от обеден разнос от евтин и качествен ресторант/ гостилница, не само по офисите, но и по разни работилници, гаражчета с повече от 5 човека персонал :wink:
Спокойно - други са се сетили отдавна. Има сайтове - аз знам за поне един, който предлага менюто на няколко ресторанта, пицарии и една дюнерджийница!Къде я вдигнахте тая тема от прахта ... Обаче ми дойде една супер идея !! Слушайте малко.
Онлайн магазин за дюнери! Край е тва изби рибата, може и джобове, сандвичи, пици, бира. Като казах риба, лятото директно пържена цаца от морето до дома. Зимата, може един промоционален пакет вино и луканка. :beer:
Как не съм се сетил до сега ...
Друг е въпроса, че за да доставяш храна има 'нам си колко разрешителни и изисвания към превозното средство и те едва ли ги имат!
Та ако решиш нещо ще ги ударим с ХЕИ-та РИОКОЗ-и и ако щеш и Бюрото по труда барабар с НАП ще им пратим и са вън! Да не говорим, че сайта им не е чувал за СЕО!
П.П. Ако решиш нещо свиркай! Въпреки, че по-голямата лапаница ще падне от обеден разнос от евтин и качествен ресторант/ гостилница, не само по офисите, но и по разни работилници, гаражчета с повече от 5 човека персонал :wink:
Последно редактирано: