BurnX
Well-Known Member
теслаКаква кола? Ако е Бентли казвай да купувам, иначе не ми се занимава.
теслаКаква кола? Ако е Бентли казвай да купувам, иначе не ми се занимава.
Тва е друго нещо ) тестван ли е магазина ?
Божествено просветление! Ето от къде са се появили колата и апартаментите! Ивайло е видял е интернет, че хората карат бентлита и той се обзаведе с едно въображаемоНали се сещаш ако някоя от бгмамите попадне тука и види, че го е писал доктор, веднага ще реши, че има пневмония
Толкова ли е трудно да се светнеш, че в голяма част от случаите зад различните търговски марки стои една и съща активна съставка ... Аспирин, упсарин etc.как така има само едно лекарство за пневмония
Идеята беше, че гледат на професията си като на бизнес, пък тя по презумпция би трябвало да е призвание, продиктувано от алтруизъм. Както и да е... Нека не бъдем наивни.Усещам някаква дискриминация към докторите. Все пак и те са хора, ако инвестират всичките си пари и енергия само и единствено в здравеопазването, ще се самоунищожат.
Ходи до Германия да видиш как са призвани, ако нямаш кинти/застраховка заминаваш на улицата и никой няма да те погледне хич не им пука.Идеята беше, че гледат на професията си като на бизнес, пък тя по презумпция би трябвало да е призвание, продиктувано от алтруизъм. Както и да е... Нека не бъдем наивни.
Тук го правят и при наличие на осигуровка. Никога няма да разбера до каква степен трябва да се превърнеш в изрод, за да караш онко болен в терминален стадий на болестта да ти виси по коридорите и да чака височайшото ти благоволение? На бас, че такова отношение към тази група пациенти в Германия няма.Ходи до Германия да видиш как са призвани, ако нямаш кинти/застраховка заминаваш на улицата и никой няма да те погледне хич не им пука.
На бас, че ако няма застраховка/пари никой няма въобще да го погледне или ако застраховката не покрива това за което е там, дори няма и в коридора да го пуснат ако не си плати.Тук го правят и при наличие на осигуровка. Никога няма да разбера до каква степен трябва да се превърнеш в изрод, за да караш онко болен в терминален стадий на болестта да ти виси по коридорите и да чака височайшото ти благоволение? На бас, че такова отношение към тази група пациенти в Германия няма.
Разбери, че здравеопазването с скъпо, някой трябва да плати. С тия смешни осигуровки дето ги плащаме нищо не може да се покрие.
Абе що не си пиеш седативите, бе муньо. Майка е майка ти. Никъде не говоря за безплатно и изобщо не визирам здравеопазването в повечето си постове. Ако искаш да изядеш псувните, продължавай да ми истерясваш като неврастеник.Абсолютно вярно! Ама мамешките им пост-комунистически кратуни не могат да го проумеят това. Който иска безплатно здравеопазване на ходи в Куба или Северна Корея. Това е положението.
Който иска безплатно здравеопазване на ходи в Куба или Северна Корея. Това е положението.
Я не ми казвай с кого как да говоря, бе говедо. Научи се да четеш и да вникваш в текста и тогава рипай като ударен от 220V. То верно, че жегите влошават състоянието на психично болните, ама пий си хапчетата и стой на сянка. Най-добре се заври в мишата си дупка.Ей, уруспия недоклатена, така ще говориш на магарето дето те търпи у вас...
Напротив. Трябва да бъде точно като в USA.Напротив - здравеопазването трябва да бъде безплатно. Напълно безплатно.
Че ти тогава ще си умреш под някоя оградаНапротив. Трябва да бъде точно като в USA.
Аз работя върху добрия си имунитет ежедневно, не ме мисли мен. 1 чаша с лимонов сок с джинджифил/смути на закуска, 1 капсула кора от мравчено дърво със селен и витамин C през зимния сезон дневно + правилно хранене и съм готовЧе ти тогава ще си умреш под някоя ограда
А като се потрошиш след удар в спирка, заради хвърлена снежна топка?Аз работя върху добрия си имунитет ежедневно, не ме мисли мен. 1 чаша с лимонов сок с джинджифил/смути на закуска, 1 капсула кора от мравчено дърво със селен и витамин C през зимния сезон дневно + правилно хранене и съм готов