Това е примитивна работа. Вижте тия нещастни педерасти, които замерват полицаите с камъни и какво ли не. Не можеха ли просто да скандират, без да хвърлят? Аз не видях в нито един от протестите полицай да започне първи атаката. Впрочем това най-често се случва в София, защото се напълни с всякакви боклуци (не ми се обиждайте столичани, сред вас има и културни хора). В Благоевград също имаше масови протести, но не видях хора, които да замерват полицията с камъни, бутилки и т.н. - то е въпрос на култура. И ми стана много болно, когато беше направен опит за нарушаване честванията по случай обесването на Левски - не се прави така. Днес трябва да отдадем почит на Апостола, а не да го ползваме да се нахъсваме за бой срещу полицаи, които нищо не са ни направили. Наистина Левски е символ на свободата, но по негово време България е имала нужда от друг тип революция. Сега не е време за инвазия с оръжия.
Не защитавам Бойко, но категорично не мога да се съглася, че той е наредил полицаите да бият. Това е изключително глупава теза - тествайте я - отидете до произволен полицай и просто застанете до него, без да се държите агресивно.
Пак казвам - всичко е въпрос на култура. Не е редно да се нахвърляш като звяр върху някакви хора, които нямат вина за нищо и просто са отишли на работа. Тяхната работа е да се грижат за обществения ред. В Благоевград ние изразихме протеста си с възгласи и народни хора пред общината и постигнахме същия ефект. Вие се бийте, чупете си главите, то си е за вас.