s1yf0x
Well-Known Member
16 ако трябва да съм честен с i5..... все пак е Apple.Ем пичове, кво да ви кажа, Вие искате с 2гб/ 4 гб рам да върви и да е бърза, няма как да стане, 2017 сме.
16 ако трябва да съм честен с i5..... все пак е Apple.Ем пичове, кво да ви кажа, Вие искате с 2гб/ 4 гб рам да върви и да е бърза, няма как да стане, 2017 сме.
Един софтуер, ако не може да бъде обслужен от някакъв хардуер, не би трябвало автоматично да се ъпдейтва.Вие искате
Само ако знаеш каква беля на главата е този вид съхранение на паролите и колко пациенти на ден виждам с изгърмели сървъри и акаунти само от "ама аз не ги запазвам, само в мозилата"....просто си нямаш и на идея. Не знам кога българският потребител ще свикне с мисълта, че мързелът / удобството не върви със сигурността в едно изречение.Една много яка новина....не че не сте го забелязали, но адона за еспортиране и импортиране на пароли не баца вече. Чудно....аз даже се чудя колко още важни са се счупили, защото ползвам не повече от 5. Някой, нещо да не му е ОК при адоните? И кой по-точно.
Не съм чак такъв юзър....инсталирано беше преди години само и само да преместя нещо от Window към Linux, а не ми се ползваше сингването. Не се ползва, просто сега забелязах, че е спряло да работи. Нали като ровя за пароли в браузъра имаше активен бутон за експорт и импорт, та това ми направи спечатление, чак сега след обновлението на браузъра преди има няма 3-4 седмици.Само ако знаеш каква беля на главата е този вид съхранение на паролите и колко пациенти на ден виждам с изгърмели сървъри и акаунти само от "ама аз не ги запазвам, само в мозилата"....просто си нямаш и на идея. Не знам кога българският потребител ще свикне с мисълта, че мързелът / удобството не върви със сигурността в едно изречение.