От: Продавам бизнес
Точно така. Няма никаква гаранция, че ако ти продам сайт които прави по 100$ на ден след 2-3-4 месеца ще продължи да ги прави. Както и, че ако сайта прави по 10$ на ден след 3-4 месеца под твое ръководство няма да прави по 100$. Един предприемач с усет, като види нещо може да прецени, дали има хляб в него и дали може да го развие до такава степен, че доходите от него да са му достатъчни...
А всъщност най-важното колко струва услугата, според теб е маловажно... Услугата в световен мащаб върви между 6 - 10 $
Според теб, колко продажби можеш да реализираш за 1 месец?
10? по 10$ са 100$ на месец или 1200$ на година?
Дали някога ще се изплати?
Попринцип не се занимавам да коментирам чужди обяви, ама тук просто... аз примерно искам да закупя нещо подобно, ама при такава обява...значи не ми казвш никакви приходи. На кое отгоре му искаш изобщо тия пари? Кажи ми колко си изкарал и за какъв период, да си направя аз сметката като ти дам 2000 лв. като плащам 200$ на година, отделям време, инвестирам и т.н. В крайна сметка изобщо ще спечеля ли някога нещо? Май не а? Попринцип въобще няма гаранция, че ще изкараш нещо от сайт като той до момента е имал определени приходи, понеже в един момент може всичко да секне и точно това да е причината за продажбата. Пък като няма и информация за изобщо някакви приходи, никакъв шанс някой сериозен да извади пари и да го купи. И никой не му пука колко попринцип струва тази услуга...
Точно така. Няма никаква гаранция, че ако ти продам сайт които прави по 100$ на ден след 2-3-4 месеца ще продължи да ги прави. Както и, че ако сайта прави по 10$ на ден след 3-4 месеца под твое ръководство няма да прави по 100$. Един предприемач с усет, като види нещо може да прецени, дали има хляб в него и дали може да го развие до такава степен, че доходите от него да са му достатъчни...
А всъщност най-важното колко струва услугата, според теб е маловажно... Услугата в световен мащаб върви между 6 - 10 $
Според теб, колко продажби можеш да реализираш за 1 месец?
10? по 10$ са 100$ на месец или 1200$ на година?
Дали някога ще се изплати?