От: Продавам домейн bank-bg.com
Каква разлика?
При добро име на домейн дали са 5 лева или 2000 лева все са малко. Въпросът е дали даден домейн е от категорията скъпи домейни или не. Смятам, че е среден домейн и струва към 2000 лева (ценообразуването правя на базата на подобни домейни в седо - реални продажни, а не офертни цени), съответно провокирам някаква дискусия и чета мнения. Провокирането на дискусия не означава, че трябва да чета глупостите на нафърфореното или самми, макар че тяхната намеса си е пресметната, разбира се, тъй като няма сериозна тема в Пазар, в която нафърфореното да не си навре гагата, няма и тема, в която саммито да не тури три удивителни на трета страница. Статистика.
Аз преди две седмици така се обадих в темата на едно момче (не бях забелязал, че е в Пазар, та и досега ме е срам), а на тези дребните това им е практика поне от година (дори и да изключа личната неприязън към подобни плазмодии поради посочените в предишен топик причини). Не трябва да е така и противоречи на форумните правила.
Вече няколко пъти предупредих да не се залъгвате по заглавието, просто това е най-подходящата рубрика. Ако държах да го продавам хора от народности, правещи бизнес на горепосочените езици, то щях да го пусна в седо или в серуто, а не в български форум, особено пък в този. Интересуват ме мнения. Да и защо да, не и защо не, но от разумни хора и с аргументи, за да може да става дискусия, а не да се скача върху масите и да се слагат столове върху главите.