Прати ЛС с повече информация какво представлява метода.
Бих желал и на мен малко повече инфо.
Благодаря!
Като цяло, не очаквайте кой знае какво от този метод. Ще получите урок за ползването на един сайт, който може и да сте ползвали някога. За набирането на фенове трябва яко цъкане и, ако искате повечко фенове си трябва зомбиране. По мое мнение единственото, което струва пари е занимавката на Maji да напише урока, което едва ли е повече от 1 час. Ако сте мега начинаещ може и да ви е от полза, но ако е иначе се съмнявам много.
Ако щеш и 10 години го тествай бате, като цяло няма разлика дали феновете са добити с лайкджак или с този метод, с разликата, че тук трябва да цъкаш като луд, а там феновете идва по-леко. В активността почти няма разлика и като цяло рийча е мизерничък.
Човек, не е фактор само метода, ама друг път. При лайкджакинга поне 90% от профилите са реални и с някаква активност, докато с този метод събираш и една купчина фалшиви профили, защото никой не иска да си наспамва своя реален профил. И е факт, че има фалшиви профили "както много добре трябва да знаеш"..
Добре, щом продаваш метод, не е ли редно да обясниш как се работи с него ефективно? Колегата е недоволен от качеството на услугата, а ти твърдиш, че трябва да знае как да го прави, нали това е смисъла при търговията - доверие?
Имам чувството, че се надяваш на по-неосведомените да се зарибят за да им пробуташ нещо безплатно, което сигурно ще излезе в търсачката веднага след като потърси човек. Трябва да бъде вкаран някакъв контрол при продажби от този вид.
Брат, няма как да си поискам парите, защото ти все пак си ми пратил нещо. Освен това, ти сам ме помоли да напиша ревю и го написах. Не искам да те изкарам дявол или каквото и да било друго. Никакви лоши чувства към теб лично, но това мисля, това пиша.. Всеки може да си прецени сам..писал съм аз, писали са и други.