Доволна съм от метода. Всъщност, исках да си поръчам друга услуга, но в замяна получих знание и работещ метод за лично ползване, който напълно ме устройва. Бързо и лесно се работи - не отнема повече от час на ден в зависимост от крайния резултат, който целя. Естествено, че го предпочитам пред изкуствените LJ.
LJ не са изкуствени запомнете го ! Просто потребителя не знае, че е харесал страницата иначе потребителите са напълно реални и според мен са много по активни от тези които се добавят чрез метода на колегата.Доволна съм от метода. Всъщност, исках да си поръчам друга услуга, но в замяна получих знание и работещ метод за лично ползване, който напълно ме устройва. Бързо и лесно се работи - не отнема повече от час на ден в зависимост от крайния резултат, който целя. Естествено, че го предпочитам пред изкуствените LJ.
LJ не са изкуствени запомнете го ! Просто потребителя не знае, че е харесал страницата иначе потребителите са напълно реални и според мен са много по активни от тези които се добавят чрез метода на колегата.
Има? Има ли?
Здравей, интересувам се, но не мога да пиша ЛС.
Напиши ми някаква връзка с теб
Здравейте, в какво по-точно се изразява тази "работа" 1-2 часа на ден и може ли да се таргетира по държави?
ОК, за конкретиката на това, което се прави, но не разбрах дали може да се таргетира по държави?
Здравейте. и аз бих искал инфо. Благодаря