Доста вярно ноо....Ако беше с БГ последователи щеше да си е далавера.
Е добър ден, тоя му свети червената крушка от далечизмамник не идват изобщо на хората. позитивните фиидове са му от приятел
Това, ако не е с някакво доказателство, ще е нужно да се махне от темата й. Моля, подкрепете твърдението.измамник не идват изобщо на хората. позитивните фиидове са му от приятел
купи си от него да видим дали ще ти го дадеТова, ако не е с някакво доказателство, ще е нужно да се махне от темата й. Моля, подкрепете твърдението.
Еми остави му рейтинг, ако си купувач и не си доволен, а ако е така, извинявам се. Но обвиненията обикновено вървят с доказателства. Поне това мисля, че е нормално.купи си от него да видим дали ще ти го даде
@Vesakaa2 ??? Може ли повече инфо, защото ще оставя така нещата от недоволните хора.виж по-нагоре.. хората казват че не им идват последователите..
Човек моля ти се. Този даже не знам какъв е тая тема стана пълен фарсс фарсс.. Ти не си някав адвокат тук да решаваш проблемите на този индивит изчисти ми е от спам и така..@Vesakaa2 ??? Може ли повече инфо, защото ще оставя така нещата от недоволните хора.