@exP, странно защо ли имам спомени за теб от преди няколко години. Мога да поспоря относно коментарите ти, работил съм с Ачо и е точен.
@exP, странно защо ли имам спомени за теб от преди няколко години. Мога да поспоря относно коментарите ти, работил съм с Ачо и е точен.
Мога да ти гарантирам, че ако ме наемеш за поддръжка за тези 5 месеца ще направя всичко възможно не само да го задържа на тия посещения, но и да го вдигна. Имам приятели в USA и в Англия, които ми помагат в промоутинга. Един сайт изисква поддръжка, ако я няма какъвто и да е ще умре.
По скоро проблема е че след като мине вируса организма придобива имунитет и после не се разболява пак от него. Или иначе казано дори и да си намерил начин да те прегледа една аудитория от 300+к то няма начин да ги накараш пак да го направят дори и с реклама
Е какво се разсърди сега ? Ти търсиш някакви балами както ти каза AMOUN Някакви безмозъчни хора ама с пари да са ! Стой тука кажи ни ясно защо смяташ че сайта ти струва толкова.Тоя форум става все по-голям боклук с всеки изминал ден, успех на всички.
Мене повече няма да ме видите тук, ако някой се интересува да ми пише в скайп или имейл.
Според итрейдъра - работил си точно с двама. Да ти напишат по едно ревю - за по 5 лева най-много предполагам....
exP, с тебе мисля, че се разбрахме. Още в началото ти казах, че не знам кога ще е готов - работил съм с доста хора от форума, никой не съм преебавал, могат да потвърдят.
...