pepo_999
Well-Known Member
Търси собственика тогаваИмам интерес за o......vi.eu
Търси собственика тогаваИмам интерес за o......vi.eu
ДаПродаваш ли го още ?!
Здравей, СЕО. Ще споделя мнението си. Няма нищо стратегическо в obiava.eu, и търсените резултати няма да бъдат постигнати на 100%.Писах ти
Здравейте, първо, не знаете за какво го искам домейна. Второ резултатите които търся и за чиято цел го взимам ще бъдат постигнати на сто процентаЗдравей, СЕО. Ще споделя мнението си. Няма нищо стратегическо в obiava.eu, и търсените резултати няма да бъдат постигнати на 100%.
Имам друга идея, а именно:
Domain Information
Dates
- Name: OBIAVI.COM
- Registry Domain ID: 31956497_DOMAIN_COM-VRSN
- Domain Status:
clientTransferProhibited- Nameservers:
DNS1.COOLICEHOST.COM
DNS2.COOLICEHOST.COM
Попитай @Blinky за повече информация.
- Registry Expiration: 2022-07-27 00:07:08 UTC
- Updated: 2021-07-27 07:38:47 UTC
- Created: 2000-07-27 00:07:09 UTC
С моето предложение ще бъдеш непобедим в света на купува/продава за България.
Здравейте, първо, не знаете за какво го искам домейна. Второ резултатите които търся и за чиято цел го взимам ще бъдат постигнати на сто процента
Второ виждам че домейна в момента не зарежда сайт, някога е бил сайт за обяви имал е обяви, след това е бил изпразван и е седял с много малко обяви, около 2-3 години и най-накрая е редиректвал към в днешно време изоставения форум градина ком. Единствения плюс на домейна е че е на 21 години и е с ключ дума ( която не е най-търсената между другото ), но не е развиван, така че в общи линии ... все тая, че е стар домейн. С новите въведения вече старите домейни не са с топ значение, както бяха и дори се забелязва напоследък че нов домейн се оптимизира и разпознава по-бързо от стар и "вече познат" такъв.
Цитирам: "С моето предложение ще бъдеш непобедим в света на купува/продава за България."
Тогава, защо Вие не го развивате, ако е така както казвате?
Аз вече имам доста сайтове за обяви, но за да бъда в близост до "непобедим" това което разбрах и се доказва с другите - трябват средства за медйна реклама за да достигна поне нивото на базар или минимум ало.бг Това е невъзможно за мен и следователно не ми е цел. Ако продавате домейна на достъпна цена пишете ЛС. Скъпи домейни и идеи не търся, нямам нужните средства, ресурси и време за проби и грешки и т.н.
Ама купете го не ми пречи. Като сте тръгнали да ви продам моите сайтове за обяви ...На мен за целта, за която ми трябва ще е достатъчен този домейн. Нищо няма да загубя. Бранд с бъдеще се създава с оригинално ИМЕ и най-вече в днешно време с ПАРИ! Макдоналдс е просперирал с уникалното име, но е развит с пари и в името си не е имало "хамбургер, сандвич, бърза храна". ПРОДАВАЛНИК беше бранда! Продавалник беше бранд с име по-хубаво от olx.bg въпреки че е по-дълго, всеки знаеше какво е продавалник. ЕТО това е бранд .... Също, както и АЛО, както и ПОЗВЪНЕТЕ и т.н. Айде да не си говорим космически небивалици. Пак казвам, ако беше така както го казвате, щяхте да продавате РАЗВИТ БРАНД за много пари, който да се продаде ( със сигурнист тези които видят потенциала му щяха да го купят ), а не домейн в момента без сайт и някаква идея за развиване на "недосегаемост". Обеждавате краставичаря как се продават краставици........Трудно ми е да ви разбера логиката. Вие ще купите obiava.eu, а аз ще закупя obiavi.eu.
Ще загубите много, винаги търсете множественото число, obuvki.bg, drehi.bg
Как ви звучи: obuvka.bg, dreha.bg ?
Мислете, не ви забранявам да купувате, искам да привличате, и да създавате бранд с бъдеще.
Ама купете го не ми пречи. Като сте тръгнали да ви продам моите сайтове за обяви ...На мен за целта, за която ми трябва ще е достатъчен този домейн. Нищо няма да загубя. Бранд с бъдеще се създава с оригинално ИМЕ и най-вече в днешно време с ПАРИ! Макдоналдс е просперирал с уникалното име, но е развит с пари и в името си не е имало "хамбургер, сандвич, бърза храна". ПРОДАВАЛНИК беше бранда! Продавалник беше бранд с име по-хубаво от olx.bg въпреки че е по-дълго, всеки знаеше какво е продавалник. ЕТО това е бранд .... Също, както и АЛО, както и ПОЗВЪНЕТЕ и т.н. Айде да не си говорим космически небивалици. Пак казвам, ако беше така както го казвате, щяхте да продавате РАЗВИТ БРАНД за много пари, който да се продаде ( със сигурнист тези които видят потенциала му щяха да го купят ), а не домейн в момента без сайт и някаква идея за развиване на "недосегаемост". Обеждавате краставичаря как се продават краставици........
Сега ще се поправяме ли ?! Друго не можа да кажеш, а ми търсиш правописни грешки. Човек съм и греша, както и ти си грешал най-вероятно, това че никой не ти е правил забележка или пък не помниш, не означава че си безгрешен. В момента мие занимавап вече с глупости.
Успех в начинанията.В момента не пиша СЕО статия, изнервен съм вече и не редактирам коментарите си, защото пиша много и не ми се занимава да едитвам, особено като на тъч скрийна едно натискам 5 излзиат и т.н.. Статиите ги пиша на десктоп. И не е ами, защото явно не четеш а МИ ( на мен ми търсиш ) правописни грешки.............................................. Отиваш в блокаж писна ми.
Подобно и всичко добро пожелавамУспех в начинанията.
Приятна вечер, Петко.Подобно и всичко добро пожелавам