От: Продаване на стоки в Амазон от Бьлгариа.
Да знам ги тия фирми.Но тая далавера е на умиране защото доста хора знам купуват директно от ебаи и амазон.Има доста добра булгарска стока за продаване наван стига да се намери.Както казах намерих бг маистори на икони дьрворезба ,и други hand made неща които се харесват доста в щатите и канада както и англия.Но просто идеята ми беше за вращане в бг и продаване отам наван.
Има сайтове през който може да поръчваш стоки от Amazon и Ebay и други сайтчета.
Не знам бачкат ли още! Но според мен взимаха доста за поръчка от там, някъде около 30 % на цената за продукта.
Пиши в Google и ще намериш някой.
Върви ли или не. Трябва да ти отговори човек който се занимава.
Като вземем в предвид че взимат по 30 % от цената на стоката, ако имаш поръчки ще си добре.
Но определено трябва човек в Англия или U.S.A, за да доставя стоките до теб
Тук в БГ пазара не е толкова силен като Англия, хората протестират.
Мисля, че обратния вариант е много по-добрия.
От БГ-то към Англията
Да знам ги тия фирми.Но тая далавера е на умиране защото доста хора знам купуват директно от ебаи и амазон.Има доста добра булгарска стока за продаване наван стига да се намери.Както казах намерих бг маистори на икони дьрворезба ,и други hand made неща които се харесват доста в щатите и канада както и англия.Но просто идеята ми беше за вращане в бг и продаване отам наван.