От: Продава се домейн - перфектно име
Да ти го подаря?
Този домейн дълго ще си го продаваш така на тази цена.
Да ти го подаря?
Този домейн дълго ще си го продаваш така на тази цена.
Да ти го подаря?
за 5000 лв. такъв гол домейн не може да продадеш..дори за 50 лв. няма да го вземат
слагам една дъвка, че няма да го иска :lol:
@krumov, винаги съм се чудил на хората които пускат такива оферти
наистина ли вярвате, че стоката ви струва толкова? или си наясно, че не може да му вземеш и толкова за колкото си го регистрирал, но въпреки това пускаш темата за да си правиш майтап
prodavalnik.me е свободен за регистрация, който желае може да си го вземе за 40 кинта и да почва да прави хилядарки
По тази логика нямаше да има SEDO, където това им е бизнес модела, регистрираш-продаваш...Значи моето мислене е, че да купиш домейн за 7 лв. и след това да тръгнеш да го продаваш за 5000 лв.
Средно месечно търсене:
спортен арбалет - --
възглавничка за път -20
LED Свещи - 40
Комплект тарамбуки - --
Тарамбуки - 110
Наистина е безсмислено да даваш още примери, дори и тези са безсмислени.Другото интересно е, като гледам имаш готов сайт за обяви в подписа си и безценен домеин ако ги комбинираш, няма да изгубиш много повече време, а по твойте думи ще изкараш много повече пари.
Ами първо, дали е онлайн или офлайн магазина винаги има значение количеството трафик, затова хората отварят магазини на оживени места, тоест СЕО има много голямо значение.Второ, онлайн потребителите винаги ползват търсачки най-малкото за да сравнят цените, а има и такива които не знаят къде могат да си купят тарамбука онлайн
А що се отнася до бизнеса, изгодната оферта е тази, която, ако ти я предложат на теб би я приел.Съмнявам се че би дал 5к за този домейн
Много си зле - ти просто немаш идея за кво говориш.А домейн бих купил и за 20 к стига да ми е от полза. Както казах в преден пост дадена стока струва толкова за колкото може да се продаде. Този домейн може да се продаде и за 5лв и за 5000 лв въпрос на гледна точка
Много си зле - ти просто немаш идея за кво говориш.
Щом разчитат на платена реклама какво значение има какъв е домейна?!Имам познати и приятели, които работят в онлайн магазин, който разчита САМО на директен трафик и платена реклама. Повярвай ми месечния им оборот е пет цифрена сума. Да ти подскажа някъде към средата при пет цифрените суми.