Re: От: Продажба на сайт.
хаха, едната гумена глава се е изморила и я смени друга. малии, какъв кеф ще падне докато ви се изредя на всичките.
vaskoa - Говориш пълни глупости! Кой и кога ти каза, че сайта се продава на теб и край?! Разбрахме се един от хората ни в София да дойде да ти покаже за какво става въпрос точно, а ти че си разбрал нещо съвсем друго това е отделен въпрос който не засяга никой от форума тук!
по-горе някой съвсем разумно ви посъветва да изберете един от вас(по възможност най-умния) и да го оставите той да води преговори и всичко останало. някак си е тъпо и по детски наивно да ми заявяваш 100 поста по-късно, че всъщност изобщо никаква уговорка не е имало. ако беше така до сега нямаше другия гюро да ми се оправдава. нито да се извинява така гузно в скайпа. ся предполагам и ти като се измориш(то мисленето е доста изморително) и следващия ще започне с първи пост "ти луд ли си бе, ние теб изобщо не те познаваме. и в скайп не сме си писали"
а може би се отказахте, когато видяхте че няма да стане просто да ви преведа парите и да стане сделката по скайп а? като видяхте, че ще трябва да се видим, ще има много въпроси и т.н
а кой какво го засяга - съвсем не си ти този, който ще прецени. ти си просто една безгласна буква, колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре ще е за теб.
Как може да кажеш, че сайта е баннат от Adsense при положение, че аз ти писах за какво точно става въпрос?!.
ми то е очевадно, нито един нормален човек не би си хвърлил 2-3 години труд ей така на вятъра. защото "не му се занимавало" ....при положение, че може да вади сериозни пари от там. освен това съвсем не съм казал, че сайта е баннат. само, че имам сериозни подозрения, че е така.
Това че сме ти казали че поддръжката отнема 5 мин., не означава одобряване на снимки. Това може да си го помисли само някой луд(за такъв сайт с по 50-100 нови потребителя на ден 5 мин. за одобряване на снимки?!). Плюс това един сайт не включва само поддръжка, а и нови функций за които както ти казах нямаме време.
абе не знам кое какво включва, знам аз какво питах и какво ми отговорихте - версиите ви отново не бяха съгласувани. а лудия май си ти, нещо халюцинации имаш - аз не съм казвал нищо за 5 мин одобряване на снимки.
Ако искаш си пускай 100 филма, нас това не ни интересува. Просто те моля да спреш да пишеш неверни неща свързани с продажбата на сайта в темата. Достатъчно осра работата стига толкова!
п.п. благодаря на всички "забавни" потребители, които помогнаха на злобния хейтър да осере темата!
Работата си я осрахте лично вие. И то майсторски. Благодари на себе си и на другите гумени глави.
Няма защо да ме молиш да "спра да пиша неверни неща" - не съм написал нито едно такова нещо, няма и да напиша.
Виж верни неща ще продължавам да пиша колкото ми душа иска. Ако спрете да лъжете може и да ми омръзне скоро.