Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Re: От: Re: От: Произведено в Русия

Ти нали нямаше повече да пишеш тук? :lol:

Явно има какво да каже. Нанди, нищо лично, но не ти се обиждам сама помисли защо. ;)

И аз се извинявам на страна за спама в темата. ;)

От: Re: От: Произведено в Русия

"Малко" си се объркала :) От всички видове сайтове, най-малко форумите са собственост на собствениците :) Може да кажеш "платформата", но "форума" който се изгражда от потребителите не може да бъде на един човек...

Ти си се объркал още по-''малко'', Норт. Говоря за модериране, а не за собственост. Искаш ли да се хванем на бас, че току що изсраната епистоларна диария на реднека ще си остане в темата завинаги? После мишока-модератор ще ми обяснява как модарира, понеже думата ''келеш'' не е кулл. Живи и здрави...

От: Произведено в Русия

[video=youtube;nlnxTtdzKLw]https://www.youtube.com/watch?v=nlnxTtdzKLw[/video]
Една култова руска група - Ленинград :lol:

Мда, руснаците правят добра музика :-o

[video=youtube;1L4GB_6iFHs]https://www.youtube.com/watch?v=1L4GB_6iFHs[/video]

От: Re: От: Re: От: Произведено в Русия

Явно има какво да каже. Нанди, нищо лично, но не ти се обиждам сама помисли защо. ;)

Хммммм, понеже съм права, затова?!

Виж, не ми пука дали се обиждаш и не целя това. Искам да се замислиш малко над това, което казвам, а не да виждаш само как го казвам. Ти си причината за комплексарските изцепки и грубия тон във форума, защото ги толерираш. Не реагираш на всички репорти, а само на тези на твоите хора. Какво очакваш да се случи по тоя начин? Ами започваме да хейтим и ние, понеже друга опция не ни се дава. Айде да видим кул ли са изцепките на реднека, няколко поста преди твоя, според теб. Кажи честно, бате? ;)

Хммммм, понеже съм права, затова?!

Виж, не ми пука дали се обиждаш и не целя това. Искам да се замислиш малко над това, което казвам, а не да виждаш само как го казвам. Ти си причината за комплексарските изцепки и грубия тон във форума, защото ги толерираш. Не реагираш на всички репорти, а само на тези на твоите хора. Какво очакваш да се случи по тоя начин? Ами започваме да хейтим и ние, понеже друга опция не ни се дава. Айде да видим кул ли са изцепките на реднека, няколко поста преди твоя, според теб. Кажи честно, бате? ;)

На никой не му дреме за тебе ма, стига рева. Отивай да избиваш комплексите си на друго място.

На никой не му дреме за тебе ма, стига рева. Отивай да избиваш комплексите си на друго място.

Какзах, че с теб не комуникирам, бе говедо. Разкрай се и не ми казвай къде да ходя. Аре Fuck Off! Бегай да пускаш ''полезни'' теми за пенделите и за православните козли, щото на форума са му много важни твойте сърбежи.

От: Re: От: Произведено в Русия

Ти си се объркал още по-''малко'', Норт. Говоря за модериране, а не за собственост. Искаш ли да се хванем на бас, че току що изсраната епистоларна диария на реднека ще си остане в темата завинаги? После мишока-модератор ще ми обяснява как модарира, понеже думата ''келеш'' не е кулл. Живи и здрави...

визирах това

.... на шепа лумпени, вилнеещи и осиращи форума ти.
На мен ми е все тая дали ще изтрият драсканиците на някой индивиди. Виж как осраха тази тема. И на мен не ми допада много - но можеше да се извлече положителното.
Форума е на потребителите и те имат думата.
Не го взимай толкова навътре. Използвай възможностите които дава този и всеки друг форум.
приеми, че не може да промениш нещата, защото думата има МАСАТА. И няма значение ти дали си права или не :) Това са факти. Нищо лично :)

Какзах, че с теб не комуникирам, бе говедо. Разкрай се и не ми казвай къде да ходя. Аре Fuck Off! Бегай да пускаш ''полезни'' теми за пенделите и за православните козли, щото на форума са му много важни твойте сърбежи.
Скъпа, много те уважавам и показвам респект към теб, но те моля да се изпариш като метанов газ изпуснат при ферментацията на люцерна в корема на преживно животно.

Последно редактирано:
От: От: Re: От: Произведено в Русия

визирах това

На мен ми е все тая дали ще изтрият драсканиците на някой индивиди. Виж как осраха тази тема. И на мен не ми допада много - но можеше да се извлече положителното.
Форума е на потребителите и те имат думата.
Не го взимай толкова навътре. Използвай възможностите които дава този и всеки друг форум.
приеми, че не може да промениш нещата, защото думата има МАСАТА. И няма значение ти дали си права или не :) Това са факти. Нищо лично :)

Точно това примиренческо, робско мислене ни докара до тук, Норт. Прав е за високомерието си към българите страна-та. Заслужаваме го!

Ти не разбираш, че не масата управлява тук, а именно масата е потърпевша от простотията на 4-5 идиота, които са от личния антураж на собственика-модератор и на които всичко е позволено. Форумът не е на потребителите и няма как да бъде, пък и аз нямам никакви претенции за собственост. Аз искам единствено справедливост и равни права за всички потребители на тоя форум, като дори не визирам себе си в случая. Аз се чувствам по-добре, когато изобщо не влизам тук, но пък намирам интересна информация, като тази тема и не мисля, че трябва да се лишавам от бисерите, само защото тук има и бидони с лайна.

Изчезни, като пръдня

Това, че живееш тук не те прави собственик, бе дребен. Или и ти като циганите мислиш, че щом си се заселил някъде, значи си си у дома?:lol:

Осъзнаваш ли, че си едно дребно, смешно, злобно, безполезно хейтърче, което живее във форум, защото само там успява да се самозаблуди, че е нещо повече от дребно, смешно, злобно, безполезно хейтърче?

Това, че живееш тук не те прави собственик, бе дребен. Или и ти като циганите мислиш, че щом си се заселил някъде, значи си си у дома?:lol:

Осъзнаваш ли, че си едно дребно, смешно, злобно, безполезно хейтърче, което живее във форум, защото само там успява да се самозаблуди, че е нещо повече от дребно, смешно, злобно, безполезно хейтърче?
Освен да те поздравя с някоя песен, друго какво ми остава :lol:

[video=youtube;EQhI5s3TwK0]https://www.youtube.com/watch?v=EQhI5s3TwK0[/video]

Кривогледа, къдрокоса, но дали е в т'ва въпроса?

Точно това примиренческо, робско мислене ни докара до тук, Норт. Прав е за високомерието си към българите страна-та. Заслужаваме го!

Ти не разбираш, че не масата управлява тук, а именно масата е потърпевша от простотията на 4-5 идиота, които са от личния антураж на собственика-модератор и на които всичко е позволено. Форумът не е на потребителите и няма как да бъде, пък и аз нямам никакви претенции за собственост. Аз искам единствено справедливост и равни права за всички потребители на тоя форум, като дори не визирам себе си в случая. Аз се чувствам по-добре, когато изобщо не влизам тук, но пък намирам интересна информация, като тази тема и не мисля, че трябва да се лишавам от бисерите, само защото тук има и бидони с лайна.

масата не е потърпевша от 4-5 идиота. Успешни хора с реални бизнеси вече не ползват форума. За останалите не може да се каже, че тези 4-5 идиота извършват някакви издевателства, защото и те използват форума (по някакъв начин), а само ти се опитваш да го промениш. Никой друг не се опитва да прави това и по тази причина събираш толкова негативни коментари.
Ако 4-5 те дразнят - може да ги блокираш.

аз съм репортнал този коментар - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=63578&p=748066&viewfull=1#post748066
точно този защото го избрах на случаен принцип, а другите не съм чел (естествено).
Да видим какъв ще е изходът от този експеримент. Конкретно този коментар не отговаря на т.2 от правилата ("показвай респект") и затова смятам, че трябва да се изтрие.

Re: От: Re: От: Re: От: Произведено в Русия

Това е една истинска дама, която всеки би искал до себе си. :) :) :) Къде се намери и ти. Модерацията е добра, кофти, че такива като теб не стават. И ако много държиш на бластера и другите дето ти идват идоли, гръмни се. Ако почне яката модерация такива като теб дори няма да имат регистрация тук, защото дори и не знам какъв го дървиш тук. Знам, че си нон стоп в някакъв перманентен цикъл, ама да ти е крив и модератора, спести ни простотията си. :)

Не издържа нандито на подкукуросване, лабава раота:)

От: От: От: Re: От: Произведено в Русия

Конкретно този коментар не отговаря на т.2 от правилата ("показвай респект") и затова смятам, че трябва да се изтрие.
Така по-добре ли е? :lol:

От: От: От: Re: От: Произведено в Русия

Така по-добре ли е? :lol:

Факта, че без усилие те принудих да си редактираш коментара е повече от задоволителен :) Съвсем друг е въпросът, че си се опитал да приложиш на практика четено нещо някъде си за това как да обиждаме без да разберат... :oops: (разбира се неуспешно, най-вероятно затова обикновено не се пробваш да го правиш и залагаш на сигурното което е дебилско и не ти отива на "предприемаческата" натура).

От: От: От: От: Re: От: Произведено в Русия

Факта, че без усилие те принудих да си редактираш коментара е повече от задоволителен :) Съвсем друг е въпросът, че си се опитал да приложиш на практика четено нещо някъде си за това как да обиждаме без да разберат... :oops: (разбира се неуспешно, най-вероятно затова обикновено не се пробваш да го правиш и залагаш на сигурното което е дебилско и не ти отива на "предприемаческата" натура).
Не си ме принудил за нищо. В най-лошия случай Банко щеше да ми изтрие/редактира коментара. Просто се гъбаркам и забавлявам ;)

п.п. Написаното си е плод на моментно хрумване, а не на опит за прилагане на ненамсикво. Стига се филмира :mrgreen:

хахах :D на 99% съм сигурен, че Блинки е видял репорта преди ти да си редактирал поста.
Така, че не се оправдавай. Вероятността да беше изтрит е малък - защото той е само малка част от многото и няма смисъл да се губи време с това.

Ти щом си позволяваш да използваш такъв изказ - НЕ би трябвало да те е страх от изтриване на коментари, НАЛИ? тогава защо редактира поста?

И още нещо: след като вярваш, че блинки ще "изтрие/редактира коментара", ако репортна всички твои които не отговарят на правилата - ще ги редактираш ли? :lol: НЕ? тогава защо редактира онзи?

За да те изгавря? Репортвай каквото си искаш, ако Банко иска - да ги трие. Ама може би е съгласен с тях, та за това не ги трие толкова често, колкото ти се иска :lol:

Статус
Not open for further replies.

Горе