Аз не разбирам какво ви пречи на човека темата, та му софлирате по г.за, след всеки пост:wink:
.........Тролове........
Някой са неосъзнати, все още, обаче....
Кадрите от руските сгради са впечатляващи! Аз разбирам ние тука да сме Манхатан или поне Дубай, че да се присмиваме, ама в случая тряа си мълчим като дупита, щото и толкова нямаме!
Довода на блеки, че са строени от чужди фирми също много странен ми идва.... Американските небостъргачи като са строени от италианската мафия, прави ли ги по малко стойностни!?
За сателита същата история... И на американци, китайци и всички дето се мъчат с космоса им падат ракетите, не е нещо ново. Великите сувалки къде са сега, няма ги. Американците ползваха руски транспорт доскоро да стигнат до МКС, кво праим?
Биааро, само по себе си няма нищо странно. Просто предводителя на мужиците вади всичко най-най че идва от тях - все едно се хвалим че произвеждаме Great Wall, който не е по БГ технология и това да е национална гордост и тръбене по всички канали, та същата работа с Ладата. Същото е и с тези хубави сгради, ти сградата Коза в София пак ли ще я вадим като БГ гордост по подобие това, което бълва велкият ни форумен мужик?Н
Довода на блеки, че са строени от чужди фирми също много странен ми идва.... Американските небостъргачи като са строени от италианската мафия, прави ли ги по малко стойностни!?
За сателита същата история... И на американци, китайци и всички дето се мъчат с космоса им падат ракетите, не е нещо ново. Великите сувалки къде са сега, няма ги. Американците ползваха руски транспорт доскоро да стигнат до МКС, кво праим?
Биааро, само по себе си няма нищо странно. Просто предводителя на мужиците вади всичко най-най че идва от тях - все едно се хвалим че произвеждаме Great Wall, който не е по БГ технология и това да е национална гордост и тръбене по всички канали, та същата работа с Ладата. Същото е и с тези хубави сгради, ти сградата Коза в София пак ли ще я вадим като БГ гордост по подобие това, което бълва велкият ни форумен мужик?
Не знаех, че италианската мафия проектира небостъргачи в Хамерика ... кой е последният им?
За сателите е отново пословично поради факта, че са "най-великите" пък сега са 50% кът от "ВКС".
Едно е нормално сътрудничество, друг е сипене на величие - правим разликите нали?
A докато руското МО се чуди къде ще падне и как да го изтрелят в космоса, виж какво прави Безос и ко:
[video=youtube;9pillaOxGCo]https://www.youtube.com/watch?v=9pillaOxGCo[/video]
За Мъск няма да говорим.
Надявам се сега да разбираш какво съм искал да кажа, приеми го като ирония или каквото си искаш, просто ми писна българофобията и безмозъчната русофилия на някои от форума.
Обясни ми защо се чувстваш длъжен да му докажеш колко са зле руснаците! Нали ти е ясно, че това няма как да стане. Имат си добро, имат си и лошо, като всяка друга държава по света. Въпроса е че си се втренчил в негативните им страни и виждаш само тях, което е грешно. Страната е руснак и позицията му е ясна, твоята обаче не я разбирам - всичко руско е лошо, това не е позиция на разумен трезвомислещ човек. Това е което искам да ти кажа.
Друг е въпроса, че ние нямаме очи да търсим кусури на която и да било държава. Да се присмиваме на тоя с голфа, щото другите са с мерцедес е малко смешно, при положение, че ние сме с каруцата.