strana
Well-Known Member
От: Произведено в Русия
Влизайки в този, пък и някои други българоезични форуми, по едно време наистина се бях замислил дали нещо в мен не е наред. Ужасно ми беше странно как само аз си мисля това, което си написала. Викам, аре да върви, явно сме с прекалено различен манталитет, трябва да ги ръгам като говеда с остена, за да влезе поне нещо в кухите им кратуни - нищо че ще падне нивото на темата. Но явно има и българи, които усещат, колко е трагикомична ситуацията. Благодаря.
Бях се зарекла да спра да пиша във форума, но не се сдържам и ще си излея мъката, па майната ви, тъпанарска, в края на краищата...
Чудя ви се и ви се дивя на дебилщината и не знам родителите ви братя и сестри ли са или майки и синове, та сте толкова бързо изоставащи. Човека пуснал тема и иска културно общуване, обаче говедото си е гов,едо и не може да дебатира. То трябва да ръси глупости, да обижда и да се тупа в косматата потна гръд с възгласи ''Булгар, Булгар''. Смешни сте, честно.
Не съм русофил, но заради дебили, като вас определено ставам българофоб.
Влизайки в този, пък и някои други българоезични форуми, по едно време наистина се бях замислил дали нещо в мен не е наред. Ужасно ми беше странно как само аз си мисля това, което си написала. Викам, аре да върви, явно сме с прекалено различен манталитет, трябва да ги ръгам като говеда с остена, за да влезе поне нещо в кухите им кратуни - нищо че ще падне нивото на темата. Но явно има и българи, които усещат, колко е трагикомична ситуацията. Благодаря.