Публикуване на ПР статии в:
1. Сайт с женска насоченост.
PR - 2
Език - български
До 2 линка в статия.
2. Сайт за медийни и светски новини
PR - 3
Език - български
До 2 линка в статия.
3. Сайт за празници, пожелания, подаръци (подходящ за ПР статии за всичко, което може да се купи за подарък по всякакъв повод)
PR - 2
Език - български
До 2 линка в статия.
Подробности - на лични съобщения.
Реклама в началото или края на статия.
Та въпроса ми е-от нас се изисква да се напише статия и оттам какво следва?
Тези цени кой на кого ги плаща и как точно печели автора?
Питам защото имам нужда от допълнителни доходи,смятам,че ще се справя,но не съм наясно със системата.
Никога не съм са занимавала с това.
Така написаният пост според мен се разбира,че тези цени се заплащат на автора.Отоваряйки на друга тема,че имам статия,получих отговор да се разберем как ще стане плащането.Написах им пейпал акаунта си ,но което с намигващ емотикон ми се отговори,че те трябва да ми изпратят своя.Значи аз да платя да ми публикуват статията и после?Как печеля?Какво означава да получа уникален линк?Зададох тези въпроси,и до ден днешен нямам отговор.Нали на всеки начинаещ трябва да му се обясни.Ще съм благодарна на всеки,който ми отговори
А какво означава това?За всяко нещо си има първи път, просто действай и направи нещо по въпроса. Например да поставяш интервали е добро начало.
А какво означава това?
Благодаря ви за отговорите.
След препинателни знаци като точка (.), запетая (,), тере (-) и пр. трябва да има разтояние от един интервал (поне), което се постига със средният най-дълъг хоризонтално бутон на клавиатурата, с която въвеждаш букви, съответно символи.
За да продаваш статии, те трябва да бъдат грамотно написани, а това е едно от основните неща, на които се набляга :shock:
"Спечелването" на линк се нарича Link Building.И още нещо, като спечеля линк, вече мога да го продавам, така ли?