От: Публикуване на статии в супер посещавани сайтове
Мисля, че отговорих на всички, но ако без да искам съм пренебрегнал някой, да пише.
В продължение на отговора ми към magnit ще кажа, че както ние публикуваме чужди ПР статии при нас, така и ние публикуваме ПР статии в други сайтове. Trust-а към един домейн от търсачките се изгражда с годините, и това включва наличие в социалните мрежи (не само фб), talking about по форуми и други сайтове, релевантни линкове от силни и по-слаби сайтове, уникално и постоянно съдържание и още много други неща, над които работя последните 10 години.
До скоро публикувахме ПР статии само на големи фирми, но напоследък след разговорите ми с няколко webmaster-a и останах малко очуден колко е трудно да получиш качествен ПР и съответно добро ранкваме по търсачките. След кратък анализ установих, че фирмите които са рекламирали при нас, а предполагам рекламират и по други места, ранкват доста добре в търсачките, затова и реших да предложим услугата към по-малки сайтове и брандове. С 1-2-3 пр публикации няма да изкачите търсачките, но все от някъде трябва да започнете ако желаете да си докарате органичен трафик с времето.
С тези от вас, с които вече работим в една или друга насока, знаят че сме точни, ако ви интересува нещо относно СЕО и създаване на сайтове пишете.