Страна, за Китай нищо не се казва. Писаха, че самолетоносача им е акостирал, писаха и за атомна подводница, но така и никой не потвърди информацията официално. Има ли ги реално там или не?
Днес другаря Путин има рожден ден
Недей пита таквиз неща.Ходете и му честитете и вие лично! И не забравяйте да го питате, защо не връща държавните ни архиви, а се крият всичките там, като мишки зад жалките си закони.
И не забравяйте да го питате, защо не връща държавните ни архиви, а се крият всичките там, като мишки зад жалките си закони.
Аз и от Англия чакам да ни върнат исторически ценности.
:shock:Украинският депутат Антон Геращенко, който е и съветник на министъра на вътрешните работи Арсен Аваков, призова на страницата си във Фейсбук всеки, който има данни за руснаците, участващи в операцията в Сирия да ги изпраща на сайта „Миротворец”, за да бъдат видяни и предадени на „Ислямска държава”.
Аз и от Англия чакам да ни върнат исторически ценности.
Аз и от Турция чакам да ди върнат разграбеното злато.
Страна, за Китай нищо не се казва. Писаха, че самолетоносача им е акостирал, писаха и за атомна подводница, но така и никой не потвърди информацията официално. Има ли ги реално там или не?
Почнаха ракетните удари и от корабите. В момента показват как технически ракетите се придвижват според релефа на терена и срещата на Шойгу с Путин.
Пускат ги от Каспийско море, летят си през пустинята и хълмовете после 1500 км. (траектория) и стигат до целите. Днес са нацелили всички поставени задачи на 100%. Все пак някои ракети са имали отклонение до 2 метра в края. Няма пострадали цивилни.
МИ-24 Сирия.08.10.2015
[video=youtube;gpjWdwMGzd4]https://www.youtube.com/watch?v=gpjWdwMGzd4[/video]