Пълно обслужване за Интернет Бизнес

След завършването на проектите, които в момента правим с текущи клиенти естествено ще ги поканя да изразят мението си за работата ни в темата - така мисля, че ще е най-добре.

А ето и "разделени" цени на услуги, които мисля, че ще се "котират":

Регистрация в директории:


Списъка е от 500 директории PR3 - PR7. Всички са активни, индексирани от Google и spam-free. Всички дават реален линк. Регистрацията се прави ръчно - разсрочено или "наведнъж" - според желанията на клиента. Можем ние да напишем до 10 различни тайтъла, дескрипшъни и т.н. и да събмитваме със 10те за разнообразен анхор текст или клиента да даде негови.

Срок на изпълнение: от 2 до 10 дни.
Цена: 100 лв.

Събмитване на статии в Артикъл директории:

Регистриране на "автор" в топ 100 артикъл директории и събмитване на написана от нас статия с три линка - 1 към главната и 2 към вътрешни страници. Общо - 300 линка.

Срок на изпълнение: 1 ден
Цена: 120 лв.

Писане на уникално съдържание:

* Кратък блог пост: до 300 думи: 5 лв.
* Статия : до 600 думи: 7 лв.
* Дълга статия: до 1200 думи: 12 лв.


Всички статии са напълно уникални ( проверка с копискейп и други инструменти) с правилна граматика и семантична структура. Оптимизирани са около кийуърд или фраза.

Извършваме също и преводи от и на английски/руски/немски/френски.

Ако някой има въпроси или предложения - сега е момента! :)
 
Здравей Волф,
Добре дошъл и от мен във форума за нет бизнес и предприемачество.

Ще си позволя да ти дам безплатно step by step стратегия, понеже ми допада начина ти на мислене, изразяване и идеята.

1. Определи до стотинка финансовия ресурс, с който разполагаш. Това е съществено за развитието на бизнеса ти! И никога, ама НИКОГА не си позволявай да изразходваш даже част от този ресурс за собствени нужди. Взимай винаги % за себеси, когато работата е свършена и услугата - платена (обикновено 20%-25%)

2. При липса на финансов ресурс, ползвай JetCredit+. Лихвите са им малко височки, но няма какво да те плаши. Става въпрос за 10-20лв разлика месечно, която ще ти спести доста главоболия и време. Когато кандидатстваш, ще кажеш че парите ти трябват за РЕМОНТ НА ЖИЛИЩЕ.

3. Направи САЙТ с кратко и лесно запомнящо се име. С ясна концепция и таргетирана група.

4. Направи задължително допитване до първите 10 клиента - защо са избрали услугата ти, какво ги е привлекло, какви хора са. (Когато носните кърпички са пуснати на пазара, са продавани като "средство за почистване на грим"... и... никой не ги е копувал. Изобретателя се допитал до единици, които редовно се запасявали с продукта и с изненада разбрал, че всичките ги ползвали за да си бършат сополките :) )

5. Не се страхувай да даваш промоции и да "шумиш" около бизнеса ти.

6. Изгради блог и редовно публикувай статии, които насочват потребители към закупуване на услугите.

7. Наеми хорра, които да вършат работата вместо теб и веднага се захващай със следващи идеи.

Не отлагай, бизнесът обича скоростта!

Лек ден и успешен бизнес!
 
Такамато - благодаря ти за консултацията. Оценявам го наистина. Повечето неща са вече планирани. Добри са обаче финансовите ти съвети. Аз определено имам пропуски в тази област. :)
 

Горе