deffnews
Well-Known Member
Логиката за мен е, че са практични (по мое мнение) и се намират трудно. Особено за хора, които повечето време са или навън или са по-мобилни - вън/вътре и още повече за смесените сезони. А и не само това. Виж, ще бъде добре да си говоря с нормални хора с нормални намерения, на мен ми изглежда плюс. Да се обсъжда - аз съм затова.Не виждам логиката в сваляемите ръкави, задачата на якето като дреха е да топли и да предпазва от дъжд/вятър, ако е достатъчно топло за къс ръкав със сигурност не бих носил дебела връхна дреха. Друго нещо е че при дъжд, водата обикновенно прониква през ципове и шевове, ако обърнеш внимание на яке което е правено специално за лоши условия ще видиш как тези неща се използват само където е абсолютно наложително, при твоя вариант ти добавяш 2 допълнителни места от където би могло да протече.
Хрумна ми една идея от думите ти. Но засега ще си я запазя. Иначе за мен това е от няколкото странични неща, които по-скоро бих ги направил за мен за удоволствие някакво. Лиспват ми съмишленици. Много по-добре работя в екип. Днес за 30 минути направихме (почти защото още не е завършена) хладилна чанта за 10 лв. Повечето неща в които нямам опит само трябва да ми се покаже и обясни правилно и да се изчака малко да го анализирам.
Хм, какво друго да ти кажа. Не знам дали е от ковид ситуацията, включих на други обороти. Освен за някои константни неща, като семейството много по-малко ми пука за другите неща. И не само съм готов ами и търся някакви умерени приключения. Не мисля, че има много време за чакане, за обсъждане. Нещо или се прави, или не.
Не знам ходил ли си за риба, но там има нещо подобно. Много често трябва да се чака повечко. Иначе да- прави са тези които са отбелязали дините под една мишница, нищо не казвам против.
То си е ваша работа, аз не бих си позволил да твърдя неща за други хора по такъв начин само по някакви си собствени предположения.Това верно ще излезе че е kpetrov ама с нов акаунт.
И той си падаше леко художник.
Или във водата в Котел слагат нещо....