Тия "реформатори" как нагло се докопаха до властта, 5 партии с по 2 процента подкрепа, много нагли отрепки са
Че те не си ли пазаруват? - Справка тоя случайВикаш по-добре да бяха си ги напазарували, като другите, че да си доволен
А с този какво ще правим?
Тия загинали "бойци" са сринали София и са убили 2000 души. ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ. Какви други американци е имало тука, войници? Освен това, има описани случаи на - мятане на играчки бомби от тия "бойци", РАЗСТРЕЛ на катапултирали български пилоти и прочее. Тези неща са военни престъпления, а не "война в крайна сметка". Историческата ти неграмотност е потресаваща, абе типичен комсомолец.
Май има 2? Иначе, нали нашите приятели ни пазят...Всъщност, най -добрите асове на БГ са се обучавали именно на месершмитите
(тогава това е била супер-технология).
Сега няма самолети за практика дори
Тия загинали "бойци" са сринали София и са убили 2000 души. ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ. Какви други американци е имало тука, войници? Освен това, има описани случаи на - мятане на играчки бомби от тия "бойци", РАЗСТРЕЛ на катапултирали български пилоти и прочее. Тези неща са военни престъпления, а не "война в крайна сметка". Историческата ти неграмотност е потресаваща, абе типичен комсомолец.
Летците са терористи избивали мирни българи. Летците са терористи извършвали военни престъпления и разрушавали невоенни обекти. Летците са терористи разстрелвали във въздуха катапултирали български пилоти. Летците са терористи, разстрелвали селяни (пикирайки) в Карловско. Летците са терористи, мятали бомби-играчки, които са осакатявали българчета. Ако ти си ок с това, значи си комсомолец с празен мозък.Ама си яка дървена глава. Тоя паметник не е за американската армия или правителство, а за летците. Тия летци изпълняват заповеди, те са войници, като всички останали независимо от коя държава. Но преди всичко са хора, чисто човеши се почитат, защото са загинали тук. Отделно е направен пред посолството на САЩ, не на пъпа на София.
Аз питам, къде са българските паметници в Русия? Изобщо защо, когато става въпрос за Русия веднага го обръщате към САЩ, някакви странни комплекси ли имате не знам. Пак казвам, ако питаш мен, ще го бутна тоя паметник.
п.с. Комсомолец, трол и тн. може да ме наречеш тогава, когато ми покажеш, по каква линия ми пускат директивите и опорните точки. До тогава са само празни приказки, плод на фантазията ти.