Работа в интернет

Re: От: От: От: От: Работа в интернет

Момчета успокойте се . Всеки е прав за себе си . Не искам ЛЕСНА работа . Дори да е в интернет не съм казал, че трябва да идват на готово парите . Готов съм да работя и търся варианти .

Да, ако все така е, ще се трием. Пиша ви го, ако искате продължавайте. ;)

От: Работа в интернет

1. 1000-2000 лева са малко пари, човек не бива да се задоволява с толкова.

Кое е отчайващото? Без контакт с хора, няма как да намери капитал. Ако иска капитал му казвам, какво трябва да прави, а това за просенето, не е отчайващо, просто е бъзик. Ако не може да понесе толкова, не бива да се надява въобще на капитал, защото ще има да чува доста по-груби неща от това. Отново не виждам небивалици, кое е грешно в случая?

Тъпо става, като търсиш да се заядеш, без очевидно да разбираш за какво говоря. Дали защото не си бил и 1 ден в реалния бизнес свят, дали защото ти е криво или просто си идиот не знам. Аз може да пиша провокативно, но поне му казвам на човека как стоят нещата и му помагам, ти само плюеш по тук и нищо продуктивно не правиш в момента. Не ти ли става тъпо да не допринасяш по никакъв начин?

1000-2000 лева са малко пари, човек не бива да се задоволява с толкова.
- Никой не е казал, че са много. ЧОВЕКА ТЪРСИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДОХОД 4 думи не можеш да ги осмислиш.
А това за просенето, не е отчайващо, просто е бъзик.

Последно редактирано от модератор:

Е какво като търси допълнителен доход? След това нали каза, че му трябва капитал, защото имал бизнес идея? Пък и допълнителния доход да няма лимити?

Виждам двама глупци, които нищо креативно не пишат. За това си им раздодаох по един отрицателен ретинг, защото осират темата.

И за да помогна на пича, ще му напиша - ЧЕТИ. ЧЕТИ ВСИЧКО НАПИСАНО ОТ ГОЛЕМИТЕ ТУК. Мнения като тези по-горе на двамата герои, може да си ги спестиш.

След като минеш всички важни секции с важните теми в тях, мини на по-задълбочените. След натрупването на знания (което е в рамките на 2-3, макс 4 месеца) започни да развиваш нещо ей така, от нищото, малко, незначително и като хоби. Примерно научи се да си изграждаш блог, креативно съдържание, линкове как да си добавяш, за прави силен социален маркетинг и подобно. Повярвай, това ще ти е нужно в по-сериозните проекти. След като вече влезеш сериозно в нещата. Реализирай самата си бизнес идея. Успоредно с това учене подсигури си капитал за проекта - продавай статии или нещо с уеб, ако трябва хвани си и временно работа. Но вярвай в идеята си и нека тя да ти е стимул.

Ще видиш, че след време ще си стартирал и вече ще имаш силна засилка. И запомни едно - колкото повече неща можеш и знаеш, толкова по тънко може да минаваш някъде с бюджета. Важи с пълна сила за SEO, изграждането на сайта, социалния маркетинг и прочие. ;)

И защо ми е изтъркано последното мнение като не съм обидил никой с поста си?

Не е истина, че за капитал трябва да звъниш на VC-та, банки, различни фондове,богати познати и т.н.? Не е истина, че да събереш капитал за сериозен бизнес е почти невъзможно с продаване на статии и допълнителна работа? Или пък да посочим слона във форума и да си признаем, че 99% от форума никога не е звънял на VC. Е аз съм звънял, не са страшни, който е сериозен, не бива да мисли и минутка, а просто да го направи.

Работата в интернет се базира на иновативни идеи. Ако работиш здраво, няма да ти остане време да правиш пари. За това трябва винаги да дебнеш голямата вълна и да се спуснеш по нея. Тия дни плува из интернет една идея, бъкана с мангизи:
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_de...avata_akula_-_noviiat_geroi_na_sasht/?ref=rss
Ако измислиш бързо начин, как да се възползваш от този кодош, можеш да си докараш за кратко време прилични суми, особено с сайт, насочен към Американска публика.

Не взимай съвет от хора които не печелят пари от интернет.

Запознай се лично с успели хора и виж дали част от това което правят те го можеш и ти.

Не слушай тези, които твърдят, че не може да се печели онлайн (те явно могат само да се оплакват).

Има поне 973 начина да изкараш пари и от интернет, но ако се захванеш с повече от един най-вероятно ще се провалиш.

Един от начините да печелиш е като учиш другите какво да правят, така че внимавай кого слушаш. :)

Работата в интернет се базира на иновативни идеи. Ако работиш здраво, няма да ти остане време да правиш пари. За това трябва винаги да дебнеш голямата вълна и да се спуснеш по нея. Тия дни плува из интернет една идея, бъкана с мангизи:
http://www.dnevnik.bg/istorii_na_de...avata_akula_-_noviiat_geroi_na_sasht/?ref=rss
Ако измислиш бързо начин, как да се възползваш от този кодош, можеш да си докараш за кратко време прилични суми, особено с сайт, насочен към Американска публика.

Да дебнеш вълни е пълна глупост. Няма как да изградиш бизнес, нядавайки се на временен тренд. Има достатъчно ниши, където има постоянно търсене, там да се ориентираш е най-добре в дългосрочен план.

Ник е дал правилен съвет, погледни печеливши модели и ги копирай, най-добрия начин е това.

Да дебнеш вълни е пълна глупост. Няма как да изградиш бизнес, нядавайки се на временен тренд. Има достатъчно ниши, където има постоянно търсене, там да се ориентираш е най-добре в дългосрочен план.

Ник е дал правилен съвет, погледни печеливши модели и ги копирай, най-добрия начин е това.
Значи си нямаш на идея как се правят големите пари в интернет. Да копираш разработени модели и ниши е умряла работа. Ще капе, ама не е като да хванеш 2-3 такива вълни годишно. Най-важното е да си от първите. Иначе си бачкай, никой не те спира да си дълбаеш и там да си въртиш търговийка, да продаваш игрици или услуги.
Можеш да прочетеш историите на последните 100 големи интернет предприемача и ще разбереш за какво говоря. Ще ти ги обобщя - печеливша идея, която се експлоатира максимум 3-4 месеца, докато не е появила масова конкуренция.

А ти колко тренда си вханал? Айде кажи ми колко вълни?

Истината е, че е много по-трудно да вханеш вълна, отколкото да почнеш да продаваш и да копираш най-големия си конкурент, а някои малки неща да ги правиш по-добре.

Та отново да питам, ти колко вълни си хванал? Защото аз говоря от опит.

говорите по нечия друга тема

Последно редактирано:

Не работя сам. Да кажем, че с колегите имахме 7-8 успешни седмици от които бонуса беше доста сериозен.

2 месеца начи и това трябва да се има и напредвид от колко време се опитваш да хващаш вълните.

Както и да е, печели се и така,но моето мнение, че не е стабилен модел за бизнес.

2 месеца начи и това трябва да се има и напредвид от колко време се опитваш да хващаш вълните.

Както и да е, печели се и така,но моето мнение, че не е стабилен модел за бизнес.
Това не е модел за бизнес. Ти ли твърдиш, че е модел за бизнес, защото аз не го твърдя. Аз казвам, че е най-дборият и бърз начин да направиш пари в интернет. Необходими са ти знания, идея и скромни инвестиции. А ако успееш да се закачиш в началото на популярна вълна, дори и с афилиейт или реклама (сайт, клипове в тубата, брандиране), можеш да си възвърнеш инвестицията стотици пъти за много кратко време. Подобно нещо не иска кой знае каква подготовка или пък мениджмънт, но определено винаги трябва да си готов за реализация. Много предприемачи го правят, всъщност почти всички големи дебнат шанса.

3.Не ми трябва речник, много добре знаем какво имам напредвид, няма нужда да се вникваш в детайлите само за да се докажеш прав
О господин най-отворен в целия свят, даже много ти трябва.
Вместо да ръсиш заучени фрази във всяка тема, която ти се стори подходяща, защо не покажеш някакво покритие на големите ти бизнес умения?

Темата почна да се превръща на лявата акула.
Плаша се! :oops: Може би е заразно, бъдете крайно внимателни!!!

B82JkABCMAAK_jn.jpg

Аз имам идея за бизнес, но ми трябва някакъв начален капитал . :)

Не ти трябва начален капитал. Единствено ти трябва начална мотивация, отдаденост и свободно време за да започнеш да развиваш там каквото си решил.

От: От: Работа в интернет

О господин най-отворен в целия свят, даже много ти трябва.
Вместо да ръсиш заучени фрази във всяка тема, която ти се стори подходяща, защо не покажеш някакво покритие на големите ти бизнес умения?

Еми както в подписа ти пише, правя го от добро желание и през свободното си време, ако искаш консултация, струва 1500 евро на час. Преди това ще ти покажа и покритието на уменията ми. А ако си много отворен и смяташ, че много ги разбираш, пиши на ЛС, ще ти пратя адреса на офиса си и ще ти платя доволно, ако смяташ, че може да ми увеличиш продажбите.

А речник не ми трябва, говоря български може би само в този форум и с още 2-3-ма. Аз съм изцяло чуждестранно ориентиран, така че не ми пука колко добре говоря българския.

@мад еми добре, щом за теб не е модел за бизнес, опитвай са там да си хващаш вълните. Аз говоря за изграждане на истински бизнес, а не да се надяваш да удариш лотарията. Само ми дай пример за няколко големи, които дебнат шанса, че ми е много интересно какво имаш напредвид под голям.

От: От: Работа в интернет

Само ми дай пример за няколко големи, които дебнат шанса, че ми е много интересно какво имаш напредвид под голям.
Ще ти кажа, защо да не ти кажа.Със сайт направен за един ден миналата година, сме продавали услуга с чиста печалба около 5.5 хил евро за една седмица. Живота на сайта беше точно един месец, като печалбата беше първата седмица, после беше доста слабо. Това ни е абсолютен рекорд с микро нишов сайт. 1/2-а от парите си ги поделихме, другите реинвестирахме в няколко подобни проекта.

Горе