Скоро попаднах на този форум останах доста приятно изненадан. Поздралвления за авторите и за хората които пишат тук! Наистина полезен ресурс!
Днес обаче видях писанията на този герой на капиталистическа България, Апостол, и не можах да се стърпя да не пост-на един отговор на този маркетинг гуру.
Г-н Апостоле, като сте такъв капацитет в областа всички тук биха се радвали да споделите тайните на успеха, вместо да пускате подобни теми посветени да вашето задоволство от оралното облекчение получено от някой мазен дебел евнух в Истнабул.
Като чета по нататък вашите цинични пост-ове мисля че можете спокойно да станете откривател на нов вид маркетинг - откровения от стените на обществената тоалетна. Сигурен съм че доста хора са срещали именно там вашите духовити и оригинални писания.
Само че предназначението на този форум е друго - хората от бранша да обменят опит и взаимно да обогатяват познанията си в тази област.
Мисля че хора като вас нямят място тук. Потърсете изява и трибуна за вашите простотии на друго място! :!: