Таз гарга и аз ли да я пробвам, или какво? Дано направи подобаваща конкуренция на гугъл адсенс, че малко да се пораздвижи пазара.
Само не ми е ясно кой ще рекламира
регвайте се...аз правя по 150 клика за 10 дни. Кликовете са по 9 ст.
Следващият път като събера 500 клика ще изискам плащане да видим.
Аз все ги обменям за реклама в замунда...:clap:
Аз правя между 7 и 10 дневно, ама с тяхната реклама просто няма колко повече. В състояние съм да правя по над 80-100 клика, стига някой да рекламира при мен, но при тези цени...
Не знам дали изобщо имат рекламодатели, а тези, които обръщат кликове, ги обръщат за реклама в Замунда.
Ами 4 000 импресии - 10тина клика. От 5-6 000 импресии дневно.
И да...от гарга реклами. Иначе що се отнася до др реклами...до сега 2ма рекламодатели са ми добавяли реклами.
Единият 1 седмица му се влачи рекламата и накрая направи заветните 13 клика:mrgreen:
GARGA.BIZ ми платиха 3 пъти вече. Няма повод за притеснения.
Не знам, но аз правя вече по 100 клика и повече на ден за 1500 уникални и над 13 000 импресии...процент на кликаемост 0.59-0.67%. На някои позиции над 4%.
Наистина много доволен. Дано не почнат да се правят, както други го направиха и го правят.
Eто част от статистиката ми: https://garga.biz/ads_details.php?pos=1063
Единият имам под 100, понеже ми ги отчита от следобеда.
аз влизам може би веднбъж в месеца да видя как са и си имам само служебната реклама иначе не съм им публикувам кода в сайта, не ми се върти тази служебната реклама
Продължавам с доброто си мнение за тях засега. В специализираните ниши почнаха да се появяват повече рекламодатели. В сайтовете с обща тематика е по-зле положението, но това е нормално. Може би ако Гарга сложат няколко нови от собствените си банери това би разнообразило ситуацията в тях, че тези едни и същи банери омръзват и скоро ще започнат да се изключват от издателите при наличие на друг рекламодател.
Аз също ги продбвах на 10% ротация в някой от моите сайтове. Общо взето няма място за притеснение - малко ме дразни служебната реклама Дори в началото им открих един от бъговете, който го поправиха веднага, след като ги уведомих. Имах натрупани около 250 клика за 2-3 дни и ги обърнах в обратна реклама. Общо взето си заслужава!
До сега я разглеждах гаргата и мисля да я пробвам като рекламодател, но никъде не мога да видя за пакетите с кликовете какви начини на плащане поддържат