Имам един познат, той ги носи тези, а и не само тези, но и на доста други марки - оригинални, но за него е разбираемо - има куп пари да харчи от родителите си. Но аз не мога да си обясня как ще дам за
ТВА примерно 200 евро. Никакъв шанс, дори от снимката се вижда, че тва е бейсик тениска и грозна щапма, дето даже ще им правя безплатна реклама, че аз за половината и по-малко пари мога да си купя тениски на ralph lauren и hugo boss дето са си истински марки и качеството наистина е различно, но всеки си има вкус.
Никога не съм робувал на марки, гледам по-изчистени неща и да съчетавам добре цветовете. Не гледайте само марките, че става направо смешно. Имам приятели облечени с разни мошинота, цезаре пачоти и кви ли не простотии оригинални са наистина, ясно е че дрехите на гърба на единият примерно струват XXXX евро, но много често крайният резултат е плачевен. Мязат на клоуни от толкова шарено и всякакви лога по тях. Върши работа да впечатлиш някоя кифла, дето ги знае тия марки, ама до там, за хора които разбират подобна визия си остава смешна. От всяка марка може да се намерят хубави дрехи, но за да ги съчетаеш успешно или имаш вкус или дори и многото пари н емогат да те спасят хаха.
П.П. Иначе по темата може да разгледаш има разни фб страници, най-често "нещо си бутик" там има ментете или по обяви в OLX. Може и по Пиротска да се разходиш, там сигурно ще знаят къде може да се намерят подобни. Аз друго се чудя, понеже не съм ходил в Великобритания, никак не ме влече нещо, отлагам го за последна дестинация в Европа, но съм чувал че дрехите са много евтини и техните аутлети са с истински намаления, не можеш ли да ги хванеш тия тениски оригинални на оферта в някой такъв център? Дори и в България в peek and cloppenburg например понякога има изгодни предложения на прилични цени.