Ами явно си намерил мангали с манталитет на уеб дизайнери. Във врачанско косят 1 декар за 10 лв на ръка.Аз 50 лв. плащам само на общ работник да ми окоси тревата около оградата на къщата, което отнема около час-два с моторна коса. За по-малко пари не се хващат дори циганите. Но трябва да очакваме, че някой трябва да се хване за по-малко от 50 лв. да прави сайт, пък дори и на Wordpress?!
Да не питаме за качеството?Ами явно си намерил мангали с манталитет на уеб дизайнери. Във врачанско косят 1 декар за 10 лв на ръка.
ама не косят по 500 квадрата а с декари?Ами явно си намерил мангали с манталитет на уеб дизайнери. Във врачанско косят 1 декар за 10 лв на ръка.
Тука ти влизат у нивата и косят на ръка безплатно. Само трябва да ти харесат тревата - да е зелена и сочна.Ами явно си намерил мангали с манталитет на уеб дизайнери. Във врачанско косят 1 декар за 10 лв на ръка.
За говедата ли? Или?Тука ти влизат у нивата и косят на ръка безплатно. Само трябва да ти харесат тревата - да е зелена и сочна.
Циганин да храни говедо виждал ли си? Те са си специализирани "животновъди" от време оно.За говедата ли? Или?
Точно така се случва, много правилно казаноще търся всякакви кусури понеже не е уверен
Да. И на мен ми е съмнително. Нали ще пита околните около себе си какви пари са дали, съмнявам се да има много на ниски цени, и веднага ще му светне лампата, че някъде са го преметнали....и ще се почне...ама това не е като на Гошо, ама що така е това, а не като на Пешо....Точно така се случва, много правилно казано
Това с цената на час е най-наглата тъпотия. На час може да плащаш кога викнеш майстор да ти нареди плочките и го виждаш какво прави през тоя час - дали действа по задание или пуши/дърпа чу*ката и т.н.Отговора на този въпрос е много елементарен. Цената на девелопера за час + предполагаемо време за изработка + 15% непредвидени разходи за доработки + платени теми и плъгини ако има такива
Който иска да работи тънко, има пълна свобода. Факт е, че клиенти, които не разчитат на сайта си за каквото и да е няма да дадат повече от 300 лева за него. Но за моя голяма радост има хора, които знаят как да правят и бизнес и разбират, че сайта, магазина и там каквото е най-мощния канал да достигнат до аудиторията си. Те инвестират и те не са мишки. И в повечето случаи успяват. Другите - там е обречена работа. Ето сега една си правила сайт на строителна фирма.....Може ли да имаш строителна фирма за няколко милиона и да го поръчаш на фирма, която прави сайтове за по 300-500 лева. Баси смешките. Тия са до време с такова мислене.Те хората отдавна продават този си труд и това може да се види тук. Не знам какво повече от тези пари може да се вземе.
Евентуално някакви къси за инсталация, хостинг, домейн и някоя друга капризна добавка.
Според мен, човек е по-добре да се договори за поддръжка на въпросният сайт.