webstil Well-Known Member 22 Март 2009 #21 От: Реших да направя тема в кофата Пиша в тая тема да направя малко мнения
harkon New Member 22 Март 2009 #22 От: От: Реших да направя тема в кофата webstil каза: Пиша в тая тема да направя малко мнения Увеличете... А защо в най-интересната тема, а???
От: От: Реших да направя тема в кофата webstil каза: Пиша в тая тема да направя малко мнения Увеличете... А защо в най-интересната тема, а???
ppyordanov New Member 22 Март 2009 #23 От: От: Реших да направя тема в кофата webstil каза: Пиша в тая тема да направя малко мнения Увеличете... Ей, аз ше зема да направя едно, като те подкрепя, щото също не съм съгласен с факта, че потребителите не могат да постват линкове и съответно пращат ЛС-та преди постването на 5 мнения..
От: От: Реших да направя тема в кофата webstil каза: Пиша в тая тема да направя малко мнения Увеличете... Ей, аз ше зема да направя едно, като те подкрепя, щото също не съм съгласен с факта, че потребителите не могат да постват линкове и съответно пращат ЛС-та преди постването на 5 мнения..
M mantodeus Member 23 Март 2009 #24 От: Реших да направя тема в кофата Направи си един форум и като ти се навъдят ордите спамъри ще се съгласиш много бързо
От: Реших да направя тема в кофата Направи си един форум и като ти се навъдят ордите спамъри ще се съгласиш много бързо