Е това глупости ли ти са, т.е. има несъответствие ама аз мислих за други глупости от морална и естетическа и жълта гледна точка!
В случаят няма нито нужда за АСТА нито SOPA, не четеш и толкова!
Искам те питам ти нима си учил винаги от извора? Поне за жалост аз толкова объркващи неща съм учил и то във висше и специализирани про курсове, че не искам ти обеснявам къв миш маш става! Всеки сам си търси ресурса, докато един момента го намери!
Ти спокойно можеш да пишеш и си коректив на тази тема да кажеш наясно съм пчелите, пчеларите и процеса от тичинката през питата до центруфугата на мед .....
Давам ти прост пример от бизнеса!
Говорили сме с износител на мед и пчелни продукти от пити и кошери до прашец - та тези изнасяха мед с тирове за Германия, там не може им насмогнем на търсенето! Та неговият технолог вика, абсолютно всички медове из цялата ни мрежа в БГ сме проучили химчески съства по съствав наясно сме какво прави конкуренция от малко до голямо ниво и най-вече какво се продава във веригите в БГ - и каза, това което там се продава не е мед около 50% има мед другото е познай какво
И на такава база предлага качество на местно ниво и показва какво прави конкуренцията! Но той не е сам и неговите големи конкурентни правят анализ и знаят, кой на местно ниво кви ги върши, както и какво качество вади на международно ниво! Найс, а? Няма нужда от регулации, както и нета няма нужда!