СУПЕР ДОМЕЙН за продан - Imoti.biz

Тоя домейн освен да обира грешния трафик на имот.бг друго не може да прави.
За да ме обориш посочи 10 биз домейна които са се наложи за България.
Sky, прав си, точно паразитен трафик обира на имоти.нет, но иначе не може да не признаем, че е хубав домейн, в не много авторитетна област .biz

И да, има и силни сайтове на .biz областта, но са много малко спрямо наложените в България .bg последвани от .com, сега не ми се рови, но със сигурност има такива.

Здравей, успех с продажбата, но нека вмъкна, че .biz никой не би купил освен просто за шега, този тип домейни се водят за съмнителни, доста хора дори не искат да влизат когато видят .biz. Самото разширение е за бизнес, беше добра идея когато беше изкаран, но с течение на времето той стана олицетворение на ниско бюджетни домейни и спам домейни за измама в азия и америка, Google третира тези домейни доста лошо и съмнителни, както и всяка една рекламна платформа. Ако някой иска да изправи .biz домейн, ще трябва доста пари и сериозна марка да стой зад един такъв домейн.

Поздрави.

Здравей, успех с продажбата, но нека вмъкна, че .biz никой не би купил освен просто за шега, този тип домейни се водят за съмнителни, доста хора дори не искат да влизат когато видят .biz. Самото разширение е за бизнес, беше добра идея когато беше изкаран, но с течение на времето той стана олицетворение на ниско бюджетни домейни и спам домейни за измама в азия и америка, Google третира тези домейни доста лошо и съмнителни, както и всяка една рекламна платформа. Ако някой иска да изправи .biz домейн, ще трябва доста пари и сериозна марка да стой зад един такъв домейн.

Поздрави.
Станимир, здравей, и аз бях някъде чела, че репутацията им не е особено добра, та затова това ми е и единствения .biz домейн, но в силна ниша като имотната.

Горе