От: Сайт агрегатор на продукти от Emag / Profitshare
Прочети новите правила, ето точния пасаж:
Иначе им писах с питане за повече разяснения, и да видим какво ще отговорят
С две думи пишете ми на мен, всичко без дрехи и обувки мога да ви го предложа на афилейт, дропшипинг и квото там си искате! Давам персонални фийдове и реално ако желаете да си изкарате пари от края на май месец ще може да го правите чрез мойте продукти
БГ фирма, вкарвам си данъчетата като почтен човечец, не кат поп! Плащам си комисионните, пазя си данните дори за левче, две комисионни в рамките на 24 месеца и може по всяко време да си я изискате, абе пълно айляче! Понеже от този профил пишем няколко колеги, за номерче на шефа на лично
Ай наздраве и добра конверсия в профитшеър!
Що е то персонален фийд?
Ами туй нещо е такоа квот ви тряа! Няма нужда вий да се нагаждате спрямо фийда ми, ами аз ще ви дам фийд дето се е нагудил спрямо сайта ви
Било то опенкарт, престашоп или мега гига къстъм шоп или може би квото се сетите, казвате как му трябва csv или xml, казвате как да е структурирано и аз ви го давам кат пич сърцето си на девствена красавица у село с два жени, като едната майка му!
Малко сме на градус превъзбудени, ама по виликден шефа кат продаде 100 ангета по фейсбука за ден и става олелеле майко във фирмата! Пък и оглеждаме за кандидати за стаж при нас за през лятото от ИТ-тата на ПУ-то та имаме и мезе!
BTW!!! Много поздрави на Екипа им да пратите и да им кажете, че някои ден оня лудия с ГОЛЕМИТЕ ПИШКИ ще сложи на основния си домейн техния пиксел!