sparc
Active Member
От: От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?
А сега да видим ако аллах забранява наркотиците дали сепаратистите от Алкайда се издържат от това, мисля че не петрола е в основата на тяхната издръжка. Мисля също, че в момента наблюдаваме събития в близкия изток контролирани от Алкайда, но времето ще покаже какво ще се случи със света.
Относно бизнеса и политиката мисля, че те са съпрузи едното не може без другото.
Отговора е много прост производството на опиум, през 70 СССР искаше да контролира "находищата", но Америка печелеше от цялата работа, защото внасяше оръжия и обучаваше афганистанци. Отговора защо Америка нападна талибаните също е прост заради шериата, който забранява производството на алкохол и наркотици, както и търговията с тях. Талибаните изгориха доста полета с маг, което издразни някой висши държавници в Щатите. За информация над 80% от опиума се произвежда там.WOW!.Отговори си на въпроса защо беше разделен Виетнам,както и защо ВСЕ ОЩЕ е разделена Кореа.След евентуалният правилен отговор,просто събери 1+1 за да получиш ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР.Успех.
А сега да видим ако аллах забранява наркотиците дали сепаратистите от Алкайда се издържат от това, мисля че не петрола е в основата на тяхната издръжка. Мисля също, че в момента наблюдаваме събития в близкия изток контролирани от Алкайда, но времето ще покаже какво ще се случи със света.
Относно бизнеса и политиката мисля, че те са съпрузи едното не може без другото.