А, аз се надявам същото да им се случи и на лордпраса!!! Вие сте просто нямам думи, писал ли си и два реда код през живота си? Изучавал ли си програмни езици? Знаеш ли какво е монопола на тая смотана и накадърна система за хората които наистина го правят? Явно не, но ще ти кажа с всяка простотия на тази система се взема хляб от хора които и са писали, и са учили и знаят!
"ХИТ.БГ" ЕООДАко сега на тази дата 1.02 пуснат и този евро проект, където фирмите кандидатстват за ваучъри, с които да им се изготви сайт, направо ще си умра от кеф. Но уви, това ще се случи точно когато и прасетата започват да летят, а от небето вали уиски.
Защо забравяте free.bg?
kler93.free.bg
Всичко там ще се премести
Много 'обещаващо', особено за фармацефтични фирми... Цяла дентална клиника се простира на безплатна платформа, докато отделни стоматолози имат хъс за интернет бизнес: kambov.com
По-лошото от това да си с аматьорски сайт, е да си с аматьорски сайт на фри хостинг и фри съб-домейн.
Много 'обещаващо', особено за фармацефтични фирми... Цяла дентална клиника се простира на безплатна платформа, докато отделни стоматолози имат хъс за интернет бизнес: kambov.com
Ту мъч информейшън.Много 'обещаващо', особено за фармацефтични фирми... Цяла дентална клиника се простира на безплатна платформа, докато отделни стоматолози имат хъс за интернет бизнес: kambov.com
Тук съм писал за един от първите си сайтове - http://uphero.biz/veche-mozhe-da-imate-kachestven-i-profesionalno-realiziran-ueb-sajt/Уф... искам да си спомня кои ми бяха сайтовете, да се сбогувам с тях. ХАХАХ трябва да се поразровя из архивите.