nandibandi
Well-Known Member
За краткото си съществуване не помня японците да са побеждавали немците, дори в най-тегавите им футболни години, па може и да греша.Не е много сигурно. Ония, ако извадят самурайските мечове не се знае,
За краткото си съществуване не помня японците да са побеждавали немците, дори в най-тегавите им футболни години, па може и да греша.Не е много сигурно. Ония, ако извадят самурайските мечове не се знае,
в момента обръщат мачаЗа краткото си съществуване не помня японците да са побеждавали немците, дори в най-тегавите им футболни години, па може и да греша.
Това не е ли повторение на Аржентина - Саудитска Арабия?в момента обръщат мача
Ако и Испания ми развали кефа, не знам. Макар че симпатизирам и на Коста Рика.почти същото и даже си мислех да вкарам една десятка за япония на 7 коеф ама карък
7 до момента добре ли е?Ако и Испания ми развали кефа, не знам.
Това е рекорд, мисля.7 до момента добре ли е?
Не, 8 бил рекорда за световно, постигнат от два отбора през годините. Забравих кои.Това е рекорд, мисля.
7 на нула не имало никога, не греша аз грешиш ти и коментатора по бнтНе, 8 бил рекорда за световно, постигнат от два отбора през годините. Забравих кои.
7 на нула не имало никога, не греша аз грешиш ти и коментатора по бнт
Най-изразителна победа: Унгария - Южна Корея 9-0, 1954 г., Югославия - Заир 9-0, 1974 г., Унгария - Салвадор 10-1, 1982 г.
Преди 70 години не важи. Футбола е бил в зората си. Все едно Уругвай да спечели купата в наши дни. Твоите любими германци всъщност слагат крак на най-добрия футболен тим (поне по спомени на разбирачите) Унгария.Пусни нова тема: Как се ползва Google
Google Sites: Sign-in
Access Google Sites with a personal Google account or Google Workspace account (for business use).sites.google.com
Ми да беше казал, че това е "рекорд за деня" и да не се разправяме.Преди 70 години не важи.
Хич не са! Винаги са били испанците. Просто не знаех на какво дередже са в момента и затова първоначално гласувах за швабите. Като видях колко са зле, си промених вота. Даже още преди Ла Фурия да започне гаврата с Коста Рика си го смених.Твоите любими германци
Беше на прима виста. В зората на футбола са ставали и по-странни неща. Чудя се дали немците, ще оцелеят. Този мач с Коста Рика не беше между Испания и Коста Рика, сякаш беше между Испания и Германия.Ми да беше казал, че това е "рекорд за деня" и да не се разправяме.
Хич не са! Винаги са били испанците. Просто не знаех на какво дередже са в момента и затова първоначално гласувах за швабите. Като видях колко са зле, си промених вота. Даже още преди Ла Фурия да започне гаврата с Коста Рика си го смених.