deffnews
Well-Known Member
Швейцария направи много силно европейско, не знам нищо конкретно за този мач, освен че е между два аутсайдера, и може да е феерия.Днес къде очаквате изненади?
Аз си мисля че Камерун може да бие Швейцарците.
Швейцария направи много силно европейско, не знам нищо конкретно за този мач, освен че е между два аутсайдера, и може да е феерия.Днес къде очаквате изненади?
Аз си мисля че Камерун може да бие Швейцарците.
Сърбите бият с 2 гола разликаБразилия - Сърбия е интересният за мен мач днес. Стискам палци на сърбите, ама едва ли
2 гола на Неймар.Сърбите бият с 2 гола разлика
Ама за Сърбия, нали? 2 автогола, демек..2 гола на Неймар.
Бразилия е настръхнала също, или ще се провалят в първия мач или, ще има голова машина. Неймар е в много добра форма. И Аржентина и Бразилия имат да връщат много на германците. Испания ги унищожи косвено. Тази непоколебима немска психика може и да се срине.Ама за Сърбия, нали? 2 автогола, демек..
Неймар е трагичен = Меси. Добре, че са Винисиус и Ричарлисон...Бразилия е настръхнала също, или ще се провалят в първия мач или, ще има голова машина. Неймар е в много добра форма. И Аржентина и Бразилия имат да връщат много на германците. Испания ги унищожи косвено. Тази непоколебима немска психика може и да се срине.
Страничната или задната ножица на Ричарлисон може и да е гол на шампионата. Не е трагичен Неймар, Мексикото нещо се беше надрусал, но каза някои верни неща. За зависимости.Неймар е трагичен = Меси. Добре, че са Винисиус и Ричарлисон...
Айде от мен да мине, не е трагичен, ама е силно прехвален. "Звездите" ме могат да играят отборно, затова докато Гнома играе в Аржентина няма да видят трофей.Страничната или задната ножица на Ричарлисон може и да е гол на шампионата. Не е трагичен Неймар, Мексикото нещо се беше надрусал, но каза някои верни неща. За зависимости.
Сърбите играха добре, но просто Бразилия е във вихъра си.
Ще станат 36 години, откакто Аржентина няма титла. Не мисля, че Меси е виновен. Че има зависимост е ясно.Айде от мен да мине, не е трагичен, ама е силно прехвален. "Звездите" ме могат да играят отборно, затова докато Гнома играе в Аржентина няма да видят трофей.
Аз бях сложил лев на друг мач на коефициент 41. Издъниха ме в последната секунда. Иран да изпусне дузпа беше залога.Иран победи Уелс!
Да се готвят Щатите, ще е брутален мач като се има предвид как се обичат иранците и американците.
ПС: Хванах мача на 4.65 коеф, но заложих скромно само 10 кинта.
ЧСИ-тата харесват това.Аз бях сложил лев на друг мач