Павлинчо, омразата на общо основание е последното убежище на посредствения човек. ""Фобите", на какъвто и принцип да градят своята омраза, нямат друг начин за себеизява. Какво може да покаже човек, който няма умения, няма таланти? Той може само да мрази...
Ако вложиш същата енергия и ентусиазъм в собственото си развитие, ще откриеш, че животът не е чак толкова гаден и че държави, територии и нации нямат особено значение. Успех.
Моят живот не е гаден
Проблемът с разбирането при русофилите, като тебм се влияе от няколко фактора. Сигурен съм, че няма как да си забелязала,( въпреки че е се вижда ясно, когато се погледне хронологията), ч не з започвам спора. Винаги първата обида е произнесена от русофил, който задължително е ограничен човек
От тук нататък задължително влиза правилното да не позволяваме на олигофрени (като теб и останалите русофили) да налагат проостотията си. Ак и да успеят, то трябва да платят ткава цена, че и да не поискат повече да го правят
Сигурен съм и в друго. Нямаш и половината капацитет, който е нужен за да осъзнаеш, че българофл не значи русофоб.
Третото в което съм сигурен, че идея си нямаш за факта, че реално русофилите в България успяват да създадат негативното отношение към Русия. Ако нямаше такива, дори аз щях да си мисля че тази страна става за нещо. С постоянното си инфантилно квичене привлякохте вниманието до там, че да се убедим колко голям кенеф е Русия, както и колко е вредна за всеки, който се върже на лъжите на платените и (за щастие безнадеждно некадърни) писачи.
Така че, слад като е напълно безмислено да обяснявам на русофил, който никога не е ходил в Русия и няма намерение да заведе децата си в "светлото руско бъдеще", но не престава да квичи за руската кочина, колко не е прав, то отава само да се забавлявам с вас. Само когато си го изпроситем разбира се. Не мисли че влагам някакв чувства в този спор.
Е, трабва да призная, че няколко от най-сериозните мнения на най-вманиачените русофили ме накараха да вия от смях. Онзи дебил strana, също гони класиране в първата тройка по идиотизъм.
Поздрави!