На теб пандемията колко пари ти е струвала? На мен точно 0 лева. На много хора също. Дори лично аз съм на плюс, че покрай изолацията успях да намеря време да случа разни дългопланирани неща, които отдавна отлагам. Не пласирам новини свързани с пандемията, не печеля от думичката коронавирус по никакъв начин.
Но ако някой го прави - нямам нищо против, стига да не въвежда в заблуждение други хора умишлено, с цел извличане н печалба, по начин по който може да увреди здавето му, като например ненужното и безполезно за вирусите лечевие с аспирин.
За да спечели някой, някой друг трябва да тези пари. Питам сериозно, кой дава парите, които тези които подържат конспирацията с коронавируса ще си разпределят? Защо по цял свят вирее тази “конспирация” според вас. Нула доказателства. Сигурно бойко е пуснал коронавируса...
Никой не коментира графиката която пуснах преди няколко мнения със умианията по седмици. Защо след Юни, когато мерките спряха смъртността е нагоре, въпреки че в последните години винаги е спадала, поради намаляващато население и стабилната обстановка - липсата на епидемии, военни конфликти, природни катаклизми и т.н. И това ли е лъжа?
И това което се излъчва по медиите от ковид отделенията? Опашките от болни, тежките случаи, мой колега заболя от ковид в началото на октомври. Едва преди няколко днш се почувства добре и излезе от болница, в момента е в болнични и се възстановява. Дори и свинския грип, която е най-сериозната е идемия с която сме се сблъсквали през последните години не беше толкова сериозен и не е имало препйлване на болници и т.н.
Наскоро разговарях с личния си лекар, на която вярвам безрезервно. Самата тя е с 40 години стаж и твърди, че през това време не е виждала нищо такова, причинено от вирус. Вярвам напнея много повече, отколкото на неизвестни хора в youtube или печалбари по телевизиите.