kamentk
Well-Known Member
Пълни тлупости отново пишеш, жалко, жалко.
Странна сигурност изказваш за уменията ми, без да ме познаваш и без да сме работили от поне 5 години с теб.
Крумов, я кажи кои числа от тотото ще се паднат, че да знае, ако някой играе, че нито едно от тях няма да е в следващия тираж.
Нито си топ програмист, нито СЕО експерт или пък хардуерен магьорсник и т.н.
Странна сигурност изказваш за уменията ми, без да ме познаваш и без да сме работили от поне 5 години с теб.
Кои компании са затворили офисите си в България, я пак?Големи IT компании затвориха офисите си и разкараха голяма част от служителите си.
Това отново е пълна глупост. За толкова години в ИТ сферата видях достатъчно хора, които теглиха майна на корпорациите и излязаха да работят фрииленс и не се оплакват от измислена криза и т.н.Хората на свободна практика нямат голям пазар и всичко доходни ниши са заети от утвърдени професионалисти.
Ми то тва важи и за тебе и за всички останали участници в темата.Ако се занимаваше с нещо значимо и печелеше сериозни пари нямаше да си дежурен по форум 12-16 часа.
Хахахахахахахаххахааххахахахаххааххахахахахахахаахахахахахах....Реално я докарваш хилядарка, я не.
Крумов, я кажи кои числа от тотото ще се паднат, че да знае, ако някой играе, че нито едно от тях няма да е в следващия тираж.