SoloContraTutti
Well-Known Member
Защо тогава трябваше да му дават гласност? Какво печелят от това? Че и спряха ваксинацията, сиреч кешопотока си (според теб).
Защо тогава трябваше да му дават гласност? Какво печелят от това? Че и спряха ваксинацията, сиреч кешопотока си (според теб).
И в Австрия ли, и в Италия ли и т.н?"Доверието" на хората. Все пак избори идват...
Само където удобно пропускаш да добавиш, че "оня с черепно-мозъчната травма" я е получил година преди да се появи ковида.Този случай ще се потвърди точно толкова, колкото се потвърди оня с черепно-мозъчната травма, че не е умрял от Кови! Ако ме разбираш.....
В плах опит да успокоя страстите, само ще напомня, че по бай Тошово време нямаше Ковид.
Ако се беше случило по 'бай Тошово време', цялата ни нация щеше да се ваксинира за месец с голяма радост, в името на 'българо-съветската дружба'.Нямаше и болестите популярни сега сред домашните животни при наличиеот на милиони крави, овце и свине в фермите преди 89та
Щяха да минат да те боцнат вкъщи по списък.Ако се беше случило по 'бай Тошово време', цялата ни нация щеше да се ваксинира за месец с голяма радост, в името на 'българо-съветската дружба'.
Е как няма да знаете нещо, аз съм разочарован... Та Асенчо беше постнал тук пасажи от някаква книга ли какво е там, с точния сценарий, по който ще се развият нещата. Там има ли такава глава или за заблуждение сe ползва по-обходен маршрут, който отново води до прословутия "Нов световен ред"?Не знам бе човек.... Почвам да си мисля, че просто искат да подлудят хората. То стана ебати грозното. Ваксинираш се, тромби, умираш. Не се ваксинираш, Кови, пак умираш.... Ебати грозното го направиха....
Ако до седмица пак започне ваксинацията (както се очаква), голямо доверие ще изградят У хората, да. Бoйко с по-голямо влияние в Света от Чипиращия Гейтс, ебаси... 8 държави (според Крумов) играят по свирката му, за да изгради доверие в българина."Доверието" на хората. Все пак избори идват...
Като стана въпрос за свирката му, си представям какво ще стане, когато внесем руската ваксина. Тогава русофилите от форума ще се редят на опашки свир*и да му правят от благодарност.Бoйко с по-голямо влияние в Света от Чипиращия Гейтс, ебаси... 8 държави (според Крумов) играят по свирката му, за да изгради доверие в българина.
Това ще стане, ама не при налична руска ваксина, а при тази на БAН, която вероятно ще е достъпна след 20-тина години.Тогава русофилите от форума ще се редят на опашки свир*и да му правят от благодарност.
По същата логика някои хора имат непоносимост към вируса Вкараш им вирус на всички - някои мрат, вкараш им ваксина на всички - пак някои мрат. И вируса и ваксината са заразни, едното по естествен път, другото по политическо-насилствен път. Въпросът е кое убива повече и кое причинява повече щети. Но на това няма как да се отговори правилно докато при вируса се чудят как да надписват случаи, а при ваксината се чудят как да ги потулват.Накратко класическите ваксини НЕ са за всички - аз затова НЕ се смея на антиваксърите и напълно ги разбирам просто си има хора със организми с непоносимост...
Айде стига си ревал като 6 годишно момиченце за ново Барби.Благодаря ти, скъпи Банко, че допускаш клетвите на Нанди. И че цензурираш думите ми към нея, които си заслужи. Абе пичага, теб ако ти пожелаят "дано да се разболееш", ти как би реагирал???
"Не ти пожелавам да се гътнеш, а само да полежиш и да се насладиш на обгрижването."Айде стига си ревал като 6 годишно момиченце за ново Барби.
Ако мислиш, че съм репортнала псувните и другите ти истерични изблици - не съм! Не те приемам на сериозно, за да ме засегнеш по какъвто и да е начин. Очевидно някой от останалите участници не иска в темата да стоят селските ти изцепки, софианецо 98-мо поколение. И Банко явно не иска във форума му да се държи такъв просташки език. Караме се, спорим, но никой не си е позволил селяния като твоята.
И стига си ревал за тия клетви. Нали са фейк твърденията, че в ковид отделенията е концлагер. Ми иди и виж, бе. Не ти пожелавам да се гътнеш, а само да полежиш и да се насладиш на обгрижването. Ще ти предложат масаж, маникюр, педикюр... Ще ти държат ръката 24/7.
По темата от последните часове: Страшни смешки на ботокса вчера. Значи починалата жена, е починала щото е дебела, дърта и болна, а не щото е ваксинирана. Иначе доскоро тия дебелите, дъртите и болните бяха в рисковата група и трябваше мнооого да ги пазим. Ми тя кардиоложката, дето я е боцнала, сигурно точно с тия аргументи я е убедила да се ваксинира - дърта си, дебела си, болна си - кови ще те убие. И кво стана? Кови не успя, ама ваксината даде 100% ефективност.
Ние вярваме на науката! Ок, ние не чак толкова.
Браво, ей за това става въпрос, да наблюдаваш, да анализираш и да си праиш там някви изводи. Виж аз как ползвам форума като инструмент за това - много пъти докато пиша нещо и ми се избистря. Последния ми пост може да ти се вижда малко твърде изнасилен и все едно търся под вола теле, но така се правят анализите. Или поне аз така ги правя. Много обичам крайностите, да проверя какво ще стане ако пробвам нещо по-крайно. В случая - да предположа нещо по-крайно.Всъщност, на 13 март (преди 2 години) са номинирали Грета Тунберг за нобелова награда. Не на 14, а точно на 13 март спуснаха мерките, а сега даже и отново на 13 спират ваксинацията. Слочаенос? Не мисла! На 13 март, пък, 68 година Александър Дубчек премахва цензурата в Чехословакия. Правите ли връзката? Очеизбождащо е, но малко хора виждат как бавно, но сигурно пристъпваме към Новият световен ред.