Проблема е че се насади страх в хората и също грешно виждане, че хората могат никога, да не се заразят с този вирус, ако спазват определени мерки.
Спомням си, че през март 2020, почти нямаше жив човек по улиците. Тогава течеше на всякъде рекламна кампания, хората да стоят в домовете си и да не излизат, но аз излизах.
Спомням си, когато за първи път се въведоха маските. Беше пролет и беше хубаво и топло време, а щаба очакваше да носим маски абсолютно навсякъде, без да ни обясняват за вредата от носенето на маски. Все пак маската нарушава правилното функциониране на дихателната система, която ни е дадена от Бог.
Почти никога не съм спазвал всички мерки.
Никога не съм отказал да се ръкостискам въпреки Ковид.
Никога не съм спазвал дистанция между приятели, познати и семейство.
Давал съм храна на бедни хора, които са просили. Някои фенове на вируса ще ме упрекнат, че така може да съм заразил някой, но не ми пука.
Заразих се от човек в семейството.
Вирусът го изкарах леко.
Важното е хората да мислят положително, да не се стряскат и вместо да се крият от вирусът по разни мазета, да вземат да излязат навън и да трупат витамин D.
Бях загубил обоняние, малко ме беше втресло, гърлото ме болеше и малко кашлях.
Излекувах се, без да пия антибиотици и каквито и да е лекарства, с чай, мед, супи, лимони, люти чушки, чесън и приемах много течности.
Може да се говори много на тази тема, но е време човечеството да се върне към нормалния живот.