Смъртта за всички е някакво си число. Аз за разлика от теб не мога да си кривя душата и мога да призная, че смъртта на хиляди непознати хора не ми влошава настроението и не тъна в скръб за тях. Въпреки това смятам живота и здравето на хората за топ приоритет. Например войната за мен е ужасно деструктивно нещо и човечеството трябва завинаги да забрави за войни. Не може да има никаква цел, която да оправдава една война. Това е зло, което е създадено от човека и е срещу човечеството.
Ако говорим за медицина обаче, един естествен вирус не е създаден от човека и не представлява същото зло. Ако Природата е решила да избива населението по нейните си начини, така да бъде. Знаеш, има урагани, наводнения, пожари и всякакви природни бедствия, водещи до много жертви и разрушения. При такива случаи човечеството се защитава както може и това е много хубаво.
Короната обаче... аз виждам война, световна война. И врагът не е този мистериозен вирус, който ти показват по новините. Обяснявал съм дълго и широко защо смятам така. Врагът са всички тези, в които ти вярваш в момента. Това са скритите режисьори на пландемията, откритите актьори като Бил Гейтс и Фраудчи, платените медии, подкупните световни лидери, щабовете и на най-ниско ниво такива промити мозъци като теб. В тази световна война има и ще има хиляди и милиони излишни жертви, които нямаше да умрат ако тази простотия не беше започвала.
Докато ти си вярваш, че едно китайско прилепче е отговорно за всичко това, и твоята глава може да падне. Сещай се, че във войната войниците са просто инструмент за постигане на болните цели на техните лидери. Това че войниците умират е без значение. По-точно, единствената загриженост на лидерите е ако може да не умират повече от вражеските войници, за да върви войната в тяхна полза. Всеки паднал в боя иначе е толкова ценен, колкото настъпена мравка. И ти си точно толкова ценен за твоите лидери, така че въобще не си въобразявай и за секунда, че си се спасил от нещо като си си инжектирал от тяхната помия.