Спекулант, сектант, промит мозъкЗнам, че е почти невъзможно за ковидите да мислят, но нека помислят върху това.
Това много хубаво го казваш и е така, но чул ли си някой от загрижените за здравето на хората лица по медиите да говорят за разделението като проблем? Разделението се получава, защото се налагат едни неща, с които повечето хора по начало не са съгласни. Не само това, а и икономиката потъва и създава цяла палитра от допълнителни не-медицински проблеми. Хората са недоволни и изнервени. Дори в комунистическите държави няма как да задължиш всички хора заедно да направят нещо задружно и щастливо с пълно съгласие, винаги има група от неводолни. В случая с короната, мерките и иглите, повечето хора са в несъгласие и сблъсъкът е неминуем.Освен това, такова разделение на крайни ваксъри и антиваксъри (както се заформя тук, но и навсякъде другаде), както и привилегии за ваксинирани с/у неваксинирани, или пък задължително ваксиниране, както се случва сега в Гърция, никога не трябва да има. Всички губим от това.
Да припомня и този проблем дето се мъчат да инжектират младите и дори децата с веществото. Ето:Опитна мишка обаче няма да бъда.
Наистина ли не схвана смисъла в изречението???Ехааа, вече и Земята стана плоска...
И моят, но медията е шведска.Моя човек в Швейцарска медия
Här är landet med minst andel vaccinerade i EU
I Bulgarien har myndigheterna haft svårt att få befolkningen att vaccinera sig mot covid-19. Endast 15 procent av befolkningen har fått minst en dos. Många misstror statens information om vacciner och väljer istället att tro på information från sociala medier.www.svt.se
На теб ти е смешно, ама пробвай да докажеш пред някой плоскоземец, че Земята е кръгла. Както и да мериш хоризонта, все е равен. Единствено можеш да хванеш този плоскоземец, да яхнете една ракета и да напуснете планетата, което по обясними причини няма как да стане. Но дори ако можеше да стане, пак е възможно при вида на кръглата планета плоскоземецът да намери обяснение. Ще каже например, че е халюцинация... най-вероятно правителството изпраща определени вълни над плоската земя, които така променят възприятията, че човек да си мисли че вижда Земята като кръгла.Ехааа, вече и Земята стана плоска...
За съжаление протестите не вършат много работа. Те са начин на изказване на мнение, но за да се случи нещо трябват действия. Това е разликата между организираната престъпност (всичко това над народа) и народа - народа не е организиран.
Бизнесите (магазини, ресторанти, кина...) стоят по средата и имат основна роля в прокарването на всички тия промени. Но те трябва да осъзнаят, че са само пионки за организираната престъпност и в крайна сметка много от тях ще загинат (като бизнес). Всички тия хора по протестите са техни клиенти. Докато даден бизнес налага мерки за да спести от глоби, в същото време губи клиенти. Аз лично съм бойкотирал големите хранителни вериги и си пазарувам от по-малки такива, с което съм ощетил големите и наградил по-малките със стотици левове от началото. Те може да не са получили глоба от организираната престъпност, но със сигурност са получили глоба от мен и вероятно много други.
Почти същото е и при хората. Някой за да си спаси работата ще предпочете да спазва мерки и да си инжектира отварата, но с това си действие подкрепя действията на организираната престъпност, която в един малко по-късен етап ще го смачка така или иначе. Хиперинфлация, увеличаващи се забрани... най-общо диктатура. Абсурдно е да се очаква спасение от организираната престъпност след като организираната престъпност е създала проблемите по начало.
Само сектантите си мислят, че всичко е за доброто на човечеството и единствената цел е да се спасим от апокалиптичния вирОс. Но е очевидно дори за необразованите, че нещата не са точно така и вирОса е само предтекст да се извършват разни други антихуманни действия.
Message From Carly Söderström Melbourne’s fifth lock down by the Dictatorship Government
Message From Carly Söderström Melbourne’s fifth lock down by the Dictatorship Governmentodysee.com
Сега разбрах защо сектантите са се хванали толкова здраво за вируса. То е очевидно, но явно съм отказвал да го приема. Това са хората, на които короната им идва като далавера, които имат финансова изгода от цялата ситуация. Това по default го знаем за политиците, но важи и за немалкия процент от бизнеси, които просперират на фона на много други затъващи бизнеси. То е толкова ясно. Ако от първата половина на 2020 ти валят в пъти повече парички, защо по дяволите ще искаш тази радост да приключи? Короната ти е пръв приятел и като такъв ще вярваш в нея и ще я защитаваш до последно.
Изключвам Тедката, той просто е твърде наивен страхливец.
Депутат от ДБ преди минути- 26 човека от обкръжението ми починаха от Ковид, дори и личният ми лекар. И всичките неваксинирани.Не искам да политизирам здравната тема, ама тая теория обяснява друга странна зависимост. А именно, как така всички най-върли кови сектанти са поддръжници на ГЕРБ и Баце? Ето защо...
Депутат от ДБ преди минути- 26 човека от обкръжението ми починаха от Ковид, дори и личният ми лекар. И всичките неваксинирани.
Здравният министър на Радев преди минути - от ваксина никой не е умрял
Проф. Михайлов от БСП преди минути: Кога ще започне ваксинация и преди децата.Е, и?
Политиците си играят тяхната игра, въпроса е, че тук всички герберсти са Кови сектанти! Или не е така?Проф. Михайлов от БСП преди минути: Кога ще започне ваксинация и преди децата.
Е, и?
Нещо обърнаха палачинката.