Krumov
Well-Known Member
Дали е лекар в Германия или сестра в Бангладеш явно наливането на страх е точно това коеото правят. Видимо ти и няколко други тук не знаете къде се намирате от страх.Не ти е приятно, но е факт. "Сухите" ги минаваме с лека ръка, щото те така или иначе са щели да си "намерят късмета" скоро.
То всяването на страх не работи с такава сила по медиите в България. Пролетта се облъчваше по тая линия повече. Всяването на страх дойде от това, че познати на безсмъртния Бай Ганьо, почнаха да го карат тежко, че и да влизат в "черната статистика".
PS: Лекар от първа линия в Германия също е решил да налее малко "страх, ужас и паника".
Защо например приемаш за чиста монета, че някой е "починал" от К-19 месец след "излекуването" си. Но ако аз ти кажа, че след ваксинацията на работното място на жена ми смъртността на резидентите се е увеличила с 50% няма да ми повярваш.
На моето работно място продължава да няма смъртни случай от "чумата" на годината и хората да не с изтерясали.
Току що пък чух новина и гледах българи "бедствали" на границата в Англия. Което е пълен фейк, но вече фесйа гърми
Продължавам да не разбирам как хора претендиращи да сте мислещи вярвате на всички лайна който се сипят. Страхувайте си се някъде там самотно, но не съдавайте излишна паника...