... Работата стана сериозна. :lol:
Чакай, аз не твърдя че има смисъл, чудя се дали има такъв. А пък и се оказа че мненията в off topica не се броят Иначе е ясно че е пълно с некоректни фирми, за които няма инфо в нета, ясно е че за 70лв, сертификати няма и е несериозно по телефона да ти издават сертификат/дистанционно/....Единствено може би рекламата си заслужава, ако те успеят да си наложат някакъв положителен имидж.Здравейте, преди седмица получих обаждане за сертификата, след което реших да разгледам какво пише в нета. Видях този форум и прегледах от горе- от горе каво пишат хората. Като цяло прочетох тука уникални твърдения, за това реших да се регистрирам и да си дам моето мнение. Виждам, че като цяло са доста лошо настроени към това нещо, но честно казано не виждам смислени аргументи По скоро излгежда нещо като завист. Само sedo дава някакви аргументи. В началото темата започва с това, че проекта е измама и че няма проверка, след което премина в това, че има някъква проверка, но все пак няма смисъл понеже фирмите нищо не получават срещу тези 70лв, след като рабраха за рекламата и това, което пише Aramis виждаме, че има някакъв смисъл Сега sedo твърди, че системата им нарочно не проверява добре фирмите, но като прегледах на бързо няколко фирми, не услях да намеря фирми с негативни мнения. Дори и този Спа хотел от статията не го открих в сайта им Също така ми стана смешно като четох коментарите за този софтуер, че е имало много малко думи. Много се извинявам ако засегна някой, но както виждаме на демото е направено видео как работи програмата. Зрението на човека по всяка вероятност е способно да различи не повече от 24 кадъра в секунда. Следователно няма как да видми с просто око във нормално видео всички тези думи Но все пак ми е интересно да разбера колко са думите и какви са те
Здравейте, преди седмица получих обаждане за сертификата, след което реших да разгледам какво пише в нета. Видях този форум и прегледах от горе- от горе каво пишат хората. Като цяло прочетох тука уникални твърдения, за това реших да се регистрирам и да си дам моето мнение. Виждам, че като цяло са доста лошо настроени към това нещо, но честно казано не виждам смислени аргументи По скоро излгежда нещо като завист. Само sedo дава някакви аргументи. В началото темата започва с това, че проекта е измама и че няма проверка, след което премина в това, че има някъква проверка, но все пак няма смисъл понеже фирмите нищо не получават срещу тези 70лв, след като рабраха за рекламата и това, което пише Aramis виждаме, че има някакъв смисъл Сега sedo твърди, че системата им нарочно не проверява добре фирмите, но като прегледах на бързо няколко фирми, не услях да намеря фирми с негативни мнения. Дори и този Спа хотел от статията не го открих в сайта им Също така ми стана смешно като четох коментарите за този софтуер, че е имало много малко думи. Много се извинявам ако засегна някой, но както виждаме на демото е направено видео как работи програмата. Зрението на човека по всяка вероятност е способно да различи не повече от 24 кадъра в секунда. Следователно няма как да видми с просто око във нормално видео всички тези думи Но все пак ми е интересно да разбера колко са думите и какви са те
Вече и за включване в 'ИНТЕРНЕТ ПАНАИР' се обаждат Цялата тази работи ми прилича повече на цирк...
Бизнеса явно се разраства.От началото на седмицата четири различни фирми ми звъняха да ми обновяват интернет присъствието. Обясняваха ми, че едва ли не без тях съм загубен и обречен на фалит...