Сега, след като шефа ти се осра само това можеш да пишеш. Няма от къде да копираш вече цитати ли?Герберите са ми ясни, много се радвам като ги гледам как се гърчат.
10 000 платени боклуци по 20 лева - не са много пари за герб, то толкова може да събира бойко, само малумници и простаци по площадите, пиещи бира и незнаещи нищо.
Пък и е нужно да платят на 1000, те другите са овце - тръгват по тях простаците.
Герберите са ми ясни, много се радвам като ги гледам как се гърчат.
Ти нали беше Атакист?много си заблуден ако мислиш, че се гърчим
Зависи от бизнеса, ако продаваш новини, или хоТ дог пред народното събрание не е така .. може и бира на "Орлов мост"Незнам но бизнеса много страда от тази несигурност и непрестанни протести...
Ти нали беше Атакист?
според ReminD съм Гробар :lol:
викам да му угодя..дано се почувства поне малко по-щастлив
като малко дете е
според ReminD съм Гробар :lol:
викам да му угодя..дано се почувства поне малко по-щастлив
като малко дете е
Преди малко се прибрах от протест... освен многото гербери, които ме издразниха, заради, което си тръгнах имаше и доста читав народ... да не повярваш... Освен протестиращите и полицията е различна (поздрави, за което) ... щото и на предишните протести бях ...
10 000 платени боклуци по 20 лева - не са много пари за герб, то толкова може да събира бойко, само малумници и простаци по площадите, пиещи бира и незнаещи нищо.
Пък и е нужно да платят на 1000, те другите са овце - тръгват по тях простаците.
по какво си личи един човек, че е гербер - на челото ли му е написано?
естествено, че ще има и такива...ти бесепари ли сикаш да има?
хахахахах
stoineff е от пиещите бира и незнаещи нищо.
добре де, но
"простак - пиещ бира и незнаещ нищо"
или
"малоумник - пиещ бира и незнаещ нищо"
не че има голяма разлика...
всички са еднакво престижни! :-o